Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Υπό βροχή το Grand Prix Ρωσίας;

Ελλάδα 16:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Υπό βροχή το Grand Prix Ρωσίας;

FORMULA 1

Υπό βροχή το Grand Prix Ρωσίας;

FORMULA 1

Μπορεί έως τώρα να μην είχαμε ποτέ Grand Prix Ρωσίας με βρεγμένο οδόστρωμα, ωστόσο αυτό μπορεί να αλλάξει την Κυριακή!

Advertisement
Advertisement

Το δελτίου καιρού για το Σότσι όπου φιλοξενείται ο δέκατος-έκτος γύρος του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1, τα αφήνει όλα ανοιχτά! Η βροχή ξεκίνησε την Πέμπτη και παρότι οι καιρικές προβλέψεις για τις δύο περιόδους ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής είναι καλές (ήλιος/συννεφιά με μέγιστη θερμοκρασία στους 23 βαθμούς Κελσίου), η συνέχεια αναμένεται διαφορετική.

Στα παράλια της Μαύρης Θάλασσας αναμένεται βροχή το βράδυ της Παρασκευής αλλά και για το Σάββατο όπου θα διεξαχθεί η τελευταία περίοδος ελεύθερων δοκιμών αλλά και η μάχη της pole position.

Για την Κυριακή το δελτίο είναι πιο αισιόδοξο αλλά για την ώρα της εκκίνησης του αγώνα (14.10 ώρα Ελλάδας), υπάρχει 40% πιθανότητα βροχής! Οι ομάδες που δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη, έχουν μελετήσει τις προβλέψεις και αν βρέξει και την Παρασκευή, αναμένεται να προφυλάξουν όσο γίνεται τα διαθέσιμα σετ ελαστικών για ενδιάμεσες και βρόχινες συνθήκες.

Advertisement
Advertisement

Βροχή είδαμε τον περασμένο Ιούλιο στον αγώνα του Χόκενχαϊμ στη Γερμανία και οι μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες εξασφάλισαν ποικιλία στρατηγικών και πλούσιο θέαμα σε έναν αγώνα γεμάτο απρόοπτα.