Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Είναι νωρίς για να γυρίσει ο Lauda

Ελλάδα 14:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Είναι νωρίς για να γυρίσει ο Lauda

FORMULA 1

Είναι νωρίς για να γυρίσει ο Lauda

FORMULA 1

Μπορεί το αρχικό πλάνο του Niki Lauda να ήταν να επιστρέψει στις πίστες αρχής γενομένης από το Grand Prix Αυστραλίας με το οποίο ανοίγει στις 17 Μαρτίου η νέα σεζόν, ωστόσο, η επιστροφή μάλλον θα καθυστερήσει.

Advertisement
Advertisement

Το γεγονός πως ο αυστριακός βρέθηκε ξανά στο νοσοκομείο την περίοδο των εορτών, σημαίνει πως είναι ακόμα αρκετά ευαίσθητος μετά τη μεταμόσχευση πνεύματα στην οποία υποβλήθηκε πριν από μερικούς μήνες.

«Η εξάμηνη παραμονή στο νοσοκομείο ήταν δύσκολη για τον Niki», είπε στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο RTL ο καλός φίλος του Lauda και επικεφαλής του προγράμματος Formula 1 της Red Bull, Helmut Marko. «Έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του, χρειάζεται υπομονή. Δεν είναι εφικτό να τον δούμε στις δοκιμές εξέλιξης της Βαρκελώνης ενώ θεωρώ πως είναι ακόμα νωρίς για ένα μακρινό ταξίδι όπως εκείνο στην Αυστραλία για την πρεμιέρα της νέας σεζόν».

Έτσι η επιστροφή του 69χρονου μη-εκτελεστικού αντιπροέδρου της Mercedes AMG F1 θα πραγματοποιηθεί στην καλύτερη περίπτωση, στον δεύτερο γύρο της σεζόν του 2019, στις 31 Μαρτίου στο Μπαχρέιν.

Advertisement
Advertisement