Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Υμνώντας το Σίλβερστοουν…

Ελλάδα 6:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Υμνώντας το Σίλβερστοουν…

FORMULA 1

Υμνώντας το Σίλβερστοουν…

FORMULA 1

Η Αγγλία αποτελεί αναμφίβολα το «σπίτι» του ευρωπαϊκού μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και έναν εκ των αγαπημένων προορισμών των οδηγών της Formula 1.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Εύλογα, δεν προκαλούν έκπληξη τα λόγια που επέλεξε ο Daniel Ricciardo, για να περιγράψει τον ένατο αγώνα της χρονιάς και ειδικά το σιρκουί του Νορθάμπτονσαϊρ.

«Το Σίλβερστοουν είναι μία εξαιρετική πίστα! Λατρεύω τα σιρκουί με στροφές υψηλών ταχυτήτων. Άρα το πέρασμα από τις Κοπς, Μάγκοτς, Μπέκετς, Τσάπελ και μετά από τη Στόου… είναι ίσως η καλύτερη πεντάδα στροφών στο καλεντάρι και μάλιστα είναι συνεχόμενες! Οι κερκίδες είναι όλες τις ημέρες γεμάτες. Αν είναι ένα τριήμερο με λιακάδα, η ατμόσφαιρα είναι φανταστική. Αλλά ακόμα και με γκρίζο ουρανό, ισχυρούς ανέμους και βροχή, παραμένει φανταστική», είπε ο 26χρονος Αυστραλός.

Πέρυσι ο Ricciardo ανέβηκε στο βάθρο!

Πέρυσι ο Ricciardo ανέβηκε στο βάθρο!

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα, από τον εντός έδρας αγώνα της Red Bull στην Αυστρία, αυτός είναι ο εντός έδρας αγώνα της Infiniti Red Bull Racing. Οι «ταύροι» λοιπόν, θα έχουν και συμπαράσταση.

«Είναι η πρώτη μου εμφάνιση ως οδηγός της Red Bull Racing στον εντός έδρας αγώνα της και ανυπομονώ για αυτόν. Όλοι οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στο πλευρό της αγωνιστικής ομάδας, σε έναν αγώνα με σπουδαία ατμόσφαιρα. Είναι μία πολύ ωραία πίστα. Με υψηλές ταχύτητες, χάραξη με προκλήσεις, την απολαμβάνω», είπε σχετικά ο Daniil Kvyat.

Η RBR έχει σημειώσει αρκετές επιτυχίες στον αγώνα της Γηραιάς Αλβιόνας καθώς μετράει τρεις pole positions (2009, 2010, 2011), ισάριθμες νίκες (2009, 2010, 2012) και έξι ακόμα παρουσίες στο βάθρο (2009, 2011, 2012, 2013, 2014).