Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Η McLaren MCL32 περιμένει…

Ελλάδα 16:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η McLaren MCL32 περιμένει…

FORMULA 1

Η McLaren MCL32 περιμένει…

FORMULA 1

Λίγες ώρες απομένουν για τα αποκαλυπτήρια του νέου μονοθεσίου της McLaren, με το οποίο φιλοδοξεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2017 να επιστρέψει σε θετικά αποτελέσματα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1, ps@newsauto.gr)

Το μοτίβο ονοματοδοσίας έχει αλλάξει τώρα που είχαμε την απομάκρυνση του Ron Dennis και αντί του μόνιμου εδώ και χρόνια (MP-), το νέο «όπλο» που γεννήθηκε στο Ουόκινγκ θα ονομάζεται MCL32!

Όμως όπως όλα δείχνουν, η μεγαλύτερη αλλαγή θα αφορά στα χρώματα στα οποία θα είναι ντυμένη καθώς εκτιμάται πως θα επιστρέψει το πορτοκαλί, το χρώμα δηλαδή που η βρετανική ομάδα χρησιμοποιούσε όταν πρωτοπάτησε γκάζι στον μαγικό κόσμο της Formula 1.

Advertisement
Advertisement

Η McLaren στηρίζει πολλά στη βελτίωση των υβριδικών μηχανών της Honda και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον πως θα υπάρξει παράλληλη παρουσίαση, τόσο στο Ουόκινγκ της Μεγάλης Βρετανίας, όσο και στο Τόκιο της Ιαπωνίας, παρότι οι δύο πόλεις απέχουν 5.957 μίλια.

Advertisement

Ο Fernando Alonso θα έχει ηγετικό ρόλο στην προσπάθεια της ιστορικής ομάδας να βρεθεί ψηλότερα στην κατάταξη και στο πλευρό του θα έχει φέτος τον ταλαντούχο Stoffel Vandorne.

Περισσότερα σε λίγες ώρες, όταν και θα πραγματοποιηθούν τα επίσημα αποκαλυπτήρια της McLaren MCL32.

Advertisement

McLaren-mcl32-teaser-b640

Δείτε το μονοθέσιο που παρουσίασε πριν λίγη ώρα η Ferrari, πατώντας εδώ.