Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Η McLaren λέει πως έλυσε τα προβλήματα

Ελλάδα 19:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η McLaren λέει πως έλυσε τα προβλήματα

FORMULA 1

Η McLaren λέει πως έλυσε τα προβλήματα

FORMULA 1

Μπορεί η σεζόν να ξεκίνησε με το αριστερό για τη McLaren F1 Team, με πολλά προβλήματα αξιοπιστίας στις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης, ωστόσο οι Βρετανοί θεωρούν πως τα έχουν ήδη αφήσει πίσω τους!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Με την πρεμιέρα του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος να είναι μόνο μερικά 24ωρα μακριά, όμως όπως τόνισε ο αγωνιστικός διευθυντής της ιστορικής ομάδας, Eric Boullier, η δουλειά που έγινε στη βάση της ομάδας στο Ουόκινγκ, έχει φέρει αισιοδοξία ενόψει της μάχης της Μελβούρνης.

«Στις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης δεν είχαμε την αξιοπιστία στην οποία ελπίζαμε αλλά όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε, βρήκαν λύσεις πίσω στο εργοστάσιο. Δουλεύουμε σκληρά πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας ώστε να κάνουμε τα πάντα με στόχο το να πάρουμε τα μέγιστα από το ‘πακέτο’ μας στον πρώτο αγώνα. Δεν πιστεύουμε πως γίνονται θαύματα από τη μία ημέρα στην άλλη, το αντίθετο μάλιστα, όμως ξέρουμε πως θα τα δώσουμε όλα αυτό το Σαββατοκύριακο», είπε ο Γάλλος στο motorsport.com.

Advertisement
Advertisement

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και τα λόγια του ηγέτη της McLaren, Fernando Alonso, που μίλησε ενόψει της δοκιμασίας της προσεχούς Κυριακής στο Άλμπερτ Παρκ.

«Το μονοθέσιό μας έδειξε πως στις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης πως έχει προοπτικές, παρότι ξέρουμε πως χρειάζεται ακόμα δουλειά. Όμως μάθαμε ήδη πολλά για το ‘πακέτο’ μας και όλα τα νέα στοιχεία του μονοθεσίου. Η Αυστραλία θα αποτελέσει το πρώτο πραγματικό τεστ και θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά όλο το τριήμερο για να συνδυάζουμε τα πάντα ιδανικά. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πως θα αποδώσουν οι ομάδες στον πρώτο αγώνα της χρονιάς και αυτό προσθέτει επιπλέον ενδιαφέρον», είπε ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.

alonso-brazil17-d640

Advertisement

Ο Ισπανός θα αποτελεί και φέτος δίδυμο με τον Stoffel Vandoorne και μαζί καλούνται να οδηγήσουν τη McLaren-Renault MCL33 σε καλύτερα αποτελέσματα από αυτά των προηγούμενων τριών σεζόν.