Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Η Ferrari δεν θα αφήσει τον Wolff να γίνει CEO της F1

Ελλάδα 5:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Ferrari δεν θα αφήσει τον Wolff να γίνει CEO της F1

FORMULA 1

Η Ferrari δεν θα αφήσει τον Wolff να γίνει CEO της F1

FORMULA 1

Ως γνωστόν ο μαγικός κόσμος της Formula 1 περιλαμβάνει συχνά και μάχες… εκτός πίστας, στον τομέα της «πολιτικής».

Advertisement
Advertisement

Έτσι λοιπόν, η φημολογία που θέλει τον επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Mercedes, Toto Wolff, υποψήφιο για τη θέση του CEO του σπορ που κατέχει τώρα ο Chase Carey, γέννησε… εντάσεις!

Ο 66χρονος Αμερικανός σκοπεύει σύντομα να αφήσει το ρόλο του, με τον Αυστριακό να φέρεται ως ο Νο1 υποψήφιος για τον νευραλγικό ρόλο. Όμως όπως είπε ο CEO της αντίπαλης Ferrari, Louis Camilleri, οι Ιταλοί δεν πρόκειται να αποδεχθούν μία τέτοια εξέλιξη.

«Νομίζω πως οποιοσδήποτε είναι ενεργός και αποτελεί σημαντικό παίκτη σε μία ομάδα τα τελευταία χρόνια, δεν θα έπρεπε να βρεθεί σε σημαντική θέση στην F1, αυτό θα προκαλούσε αντικρουόμενα συμφέρονται. Δεν θα ήταν κάτι καλό. Κι αν ο Mattia (σ.σ. Binotto, ο επικεφαλής της Ferrari) ήταν υποψήφιος για να πάρει τη θέση του Chase Carey, αυτό δεν θα ευχαριστούσε τα υπόλοιπα paddock. Και είναι λογικό», είπε ο γεννημένος στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου μάνατζερ.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο, όπως είπε ο 64χρονος, αυτό δεν σημαίνει πως θα φτάσει στα άκρα με τη Liberty Media. Αντίθετα, στις δηλώσεις του που φιλοξενούνται στο espn.co.uk, ο Camilleri έκανε έκκληση για λογική σκέψη γύρω από το ζήτημα.

«Το να ασκήσουμε βέτο θα αποτελέσει την τελική μας κίνησης. Όμως δεν πρέπει να φτάσουμε ως εκεί. Αν προκύψει αυτό το θέμα, θα αναλύσουμε τη θέση μας στη Liberty», είπε με νόημα.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Τελευταίο F1 Vlog της σεζόν με «συνοδηγό» την Αριάνα Παπαγιάννη
Pit Stop σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας (video)
Έχει δρόμο ακόμα μπροστά του ο Schumacher

Advertisement