Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Απορεί για Hulkenberg o Gutierrez

Ελλάδα 3:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Απορεί για Hulkenberg o Gutierrez

FORMULA 1

Απορεί για Hulkenberg o Gutierrez

FORMULA 1

Μαζί με εμάς και τη πλειοψηφία όσων παρακολουθούν Formula 1, ο Esteban Gutierrez παρουσιάζεται ξαφνιασμένος που οι μεγάλες ομάδες εξακολουθούν να “αγνοούν” τον Nico Hulkenberg. Οι δυο τους ήταν teammates φέτος στη Sauber.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

O νεαρός Μεξικανός είδε από… πρώτο χέρι τις επιδόσεις του Γερμανού σε αυτή τη μία χρονιά συνεργασίας τους, όπου το μεταξύ τους σκορ ήταν… συντριπτικό. Ο Hulkenberg βαθμολογήθηκε 10 φορές με συνολική συγκομιδή 51 πόντων, την ώρα που ο Gutierrez στη πρώτη του σεζόν στη κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού κατάφερε να συλλέξει μόνο τους 6 βαθμούς της 7ης θέσης στο Grand Prix Ιαπωνίας. Στις κατατακτήριες, το μεταξύ τους σκορ ήταν 18-1!

“Είναι ένας πολύ καλός οδηγός, ένας από τους καλύτερους στις κατατακτήριες δοκιμές, στον ένα δηλαδή γρήγορο γύρο. Μου φαίνεται παράξενο που δυσκολεύτηκε να βρει ομάδα για το 2014. Αποτέλεσε σημείο αναφοράς για μένα και ήταν σημαντικό που σε κάποιες περιπτώσεις κατάφερα να βρίσκομαι κοντά ή μπροστά του. Γνωρίζοντας πόσο καλός είναι, το να κινούμαι κοντά του μου έδινε ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση”, σχολίασε στο βρετανικό περιοδικό Autosport o Gutierrez.

Advertisement
Advertisement

Αφού οι Red Bull Racing, Ferrari, Lotus και McLaren επέλεξαν άλλους οδηγούς για το 2014, ο Nico Hulkenberg αποφάσισε τελικά να επιστρέψει μετά από μία σεζόν στη Force India. Όπως ανακοινώθηκε πριν από μερικές ώρες, εκεί θα έχει teammate τον Sergio Perez.

Όσο για τον Gutierrez, αναμένεται κι αυτός να αποτελέσει παρελθόν από τη Sauber. Εθεάθη πρόσφατα στις εγκαταστάσεις της Caterham στο Λίφιλντ της Αγγλίας, χωρίς όμως να έχει προκύψει κάτι περισσότερο έκτοτε.