Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Horner: Η Red Bull δε θέλει να φύγει

Ελλάδα 20:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Horner: Η Red Bull δε θέλει να φύγει

FORMULA 1

Horner: Η Red Bull δε θέλει να φύγει

FORMULA 1

Καθησυχαστικός σχετικά με τις μελλοντικές προθέσεις της Red Bull σχετικά με την εμπλοκή της στον μαγικό κόσμο της Formula 1, παρουσιάστηκε ο αγωνιστικός διευθυντής της Red Bull Racing, Christian Horner.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Δεδομένης της πεσμένης απόδοσης της τετράκις πρωταθλήτριας που είναι εγκλωβισμένη σε μία άκαρπη συνεργασία με τη Renault για την παροχή μονάδων ισχύος αλλά και σε κανονισμούς που δεν επιτρέπουν θεαματικές αλλαγές ισορροπιών, τον τελευταίο καιρό υπήρχαν πολλές φήμες.

Μάλιστα, αντί να τις κατευνάσει, ο ισχυρός άνδρας της Red Bull, Dietrich Mateschitz, έβαλε φωτιές με τις δηλώσεις του τις μέρες του αγώνα στο Σπίλμπεγκ. Μερικές ημέρες μετά, ο Horner επιδιώκει να… μαζέψει λίγο τα πράγματα.

Advertisement
Advertisement

«Πρόθεσή μας είναι να μείνουμε εδώ και να λύσουμε τόσο τα προβλήματα του σπορ όσο και του δικού μας επιπέδου ανταγωνιστικότητας. Ο Dietrich Mateschitz έκανε κάποια σχόλια στο περιθώριο του Grand Prix Αυστρίας που αντανακλούν τα συναισθήματά του. Είναι εκνευρισμένος, δεν του αρέσει αυτό που γίνεται. Ως θεατής, δεν του αρέσει αυτό που βλέπει ενώ παράλληλα έχει κάνει τεράστια επένδυση όλα αυτά τα χρόνια. Θέλει το σπορ να επιστρέψει στις ένδοξες ημέρες του και να έχει την απήχηση που είχε. Δουλεύουμε σκληρά στοχεύοντας στο να αλλάξουμε τα πράγματα ενώ σε ομαδικό επίπεδο, θέλουμε να είμαστε και πάλι ανταγωνιστικοί. Αυτοί τη στιγμή είμαστε σε δύσκολη θέση, ελπίζουμε να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση», είπε ο Βρετανός.

ricciardo-austria15-act-a640tall