Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Horner: Δεν σέβονται τον Webber

Ελλάδα 2:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Horner: Δεν σέβονται τον Webber

FORMULA 1

Horner: Δεν σέβονται τον Webber

FORMULA 1

Ασέβεια προς το πρόσωπο του Μαρκ Ουέμπερ θεωρεί ο Κρίστιαν Χόρνερ τα επικριτικά σχόλια που γίνονται για τον Σεμπάστιαν Φέτελ. Κι αυτό δεδομένου πως ο Γερμανός τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, κερδίζει κατά κράτος τον Αυστραλό στη συνύπαρξη τους στη Red Bull… ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν πως ο 26χρονος δεν θα είχε πετύχει όσα έχει πετύχει, αν δεν οδηγούσε μονοθέσια σχεδιασμένα από τον Άντριαν Νιούι. Αν όμως οι δικές του εντυπωσιακές επιτυχίες είναι… πλασματικές, τότε αυτό τι λέει για τις ικανότητες του Ουέμπερ;

“Είναι άκομψο σχόλιο για τον Μαρκ, διότι έχουμε δύο μονοθέσια και ο Μαρκ είναι ένας καλός οδηγός, ένας πολύ καλός οδηγός. Όλοι έχουν δικαίωμα στην άποψη, ειδικά οι αντίπαλοι σου. Κανένας όμως δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αξία του Σεμπάστιαν. Το γεγονός πως έχει πετύχει τόσα πολλά σε τόσο μικρή ηλικία, είναι αξιοθαύμαστο. Και θα γίνεται όλο και καλύτερος. Ειδικά αυτή τη περίοδο, στη Formula 1 υπάρχουν πολλοί εξαιρετικά ικανοί οδηγοί, ο Φερνάντο Αλόνσο, ο Λούις Χάμιλτον, ο Κίμι Ράικονεν, ο Τζένσον Μπάτον, ο Μαρκ Ουέμπερ. Ο Σεμπάστιαν έχει πετύχει όσα έχει πετύχει, σε μία εποχή όπου όλοι έχουν τα ίδια ελαστικά και οι ιδιωτικέ δοκιμές απαγορεύονται. Υπάρχει σχετική ισότητα ανάμεσα στις ομάδες. Κι αυτό καθιστά ακόμα πιο εντυπωσιακά τα επιτεύγματά του. Αν είχε το καλύτερο μονοθέσιο, τότε θα κάναμε σε όλους τους αγώνες το 1-2 και αντίστοιχα θα είχαμε τις δύο πρώτες θέσεις στη βαθμολογία. Δεν ισχύει όμως αυτό”, σχολίασε ο Βρετανός.

Από το 2009 που είναι teammates στη Red Bull Racing, o Φέτελ έχει πανηγυρίσει 29 νίκες, έναντι 9 του team mate του που στο τέλος της σεζόν που διανύουμε, αποχωρεί από τη Formula 1.

Advertisement
Advertisement