Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Hamilton: Ο Vettel δεν είναι πια Νο1 στη Ferrari

Ελλάδα 7:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Hamilton: Ο Vettel δεν είναι πια Νο1 στη Ferrari

FORMULA 1

Hamilton: Ο Vettel δεν είναι πια Νο1 στη Ferrari

FORMULA 1

Την άποψή του για τις ισορροπίες στη Ferrari εξέφρασε ο Lewis Hamilton, δίνοντας μάλιστα ενδιαφέρουσα απάντηση.

Advertisement
Advertisement

Ο Βρετανός ρωτήθηκε στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου πριν το ιαπωνικό Grand Prix για το ποια είναι η γνώμη του σε ότι αφορά στο καθεστώς της Scuderia ανάμεσα στους Sebastian Vettel και Charles Leclerc. Ειδικά μετά από όσα είδαμε και… ακούσαμε στη Ρωσία.

«Έχει ενδιαφέρον το πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση εκεί καθώς προφανώς ο Seb ήταν το Νο1 και τώρα είναι ξεκάθαρο πως δεν ισχύει αυτό», είπε ο παγκόσμιος πρωταθλητής. «Φαίνεται πως προωθούν σε αυτό το ρόλο τον Charles. Είναι αυτό καλό για μία ομάδα; Δεν το νομίζω. Όμως αυτή είναι η φιλοσοφία που είχαν πάντα. Δεν παραπονιέμαι, διότι εμείς έχουμε σωστή φιλοσοφία, που αποδίδει και δεν σκοπεύουμε να την αλλάξουμε σύντομα».

Advertisement
Advertisement

Στη συνέχεια ο 34χρονος Βρετανός σύγκρινε αυτή την «κόντρα», με εκείνη που είχε με τον Fernando Alonso στη δική του πρώτη χρονιά στη McLaren και το σπορ γενικότερα – το 2007.

«Ποτέ δεν ήμουν σε ομάδα που να στηρίζει τόσο πολύ την άλλη πλευρά. Προφανώς όταν ήμουν μαζί με τον Fernando, τον είχαν προσλάβει ως Νο1. Όμως στην πορεία της σεζόν αυτό άλλαξε. Παρέμενε Νο1 στο μισθό κτλ, όμως άρχισαν να μας βάζουν ίδιες ποσότητες καυσίμου και άρχισαν να αλλάζουν οι ισορροπίες. Από το Μόντρεαλ και την Ινδιανάπολη, όλα άλλαξαν», θυμήθηκε ο οδηγός της Mercedes.