Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Hakkinen: Λάθος αν κάνει «διάλειμμα» ο Alonso

Ελλάδα 17:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Hakkinen: Λάθος αν κάνει «διάλειμμα» ο Alonso

FORMULA 1

Hakkinen: Λάθος αν κάνει «διάλειμμα» ο Alonso

FORMULA 1

Μπορεί ο Fernando Alonso να ξεκαθάρισε πως σκοπεύει να βρίσκεται κανονικά στο grid του 2016 (διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ), ωστόσο το θέμα ενδεχόμενου… «διαλείμματος» για τον Ισπανό εξακολουθεί να έχει ενδιαφέρον. Έχει ζητηθεί η άποψη πολλών σχετικά αλλά ιδιαίτερη σημασία έχει αυτή του Mika Hakkinen.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

O δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής (1998, 1999) είχε αποχωρήσει από την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού το 2001, σκοπεύοντας τότε να κάνει ένα «διάλειμμα» και να επανεξετάσει στη συνέχεια αν ήθελε να επιστρέψει. Δεν το έκανε ποτέ αφού η μοναδική του εμπλοκή στην F1 έκτοτε, ήταν ένα τεστ με τη McLaren τον Νοέμβριο του 2006.

Έχοντας λοιπόν… πείρα επί του θέματος, ο Hakkinen συμβουλεύει τον Alonso να μείνει και να… επιμείνει!

Advertisement
Advertisement

«Θα ήταν πολύ δύσκολο να κάνει διάλειμμα. Εγώ είχα την ευκαιρία να το κάνω έχοντας περάσει ένα χρόνο εκτός πίστας αλλά συνειδητοποίησα πως όλα είχαν τελειώσει για μένα. Πως η καριέρα μου στην F1 είχε ολοκληρωθεί και ήμουν χαρούμενος για αυτό. Ολοκλήρωσα την καριέρα μου κερδίζοντας αγώνες κι αυτός είναι ένας ωραίος τρόπος να πεις αντίο. Στην περίπτωση του Fernando, δεν θα ήταν καλή κίνηση. Πρέπει να συνεχίσει να μάχεται. Όταν ξεκινάς ένα παιχνίδι, πρέπει να συνεχίσεις να μάχεσαι», είπε ο Hakkinen.

Ο Alonso έχει συμβόλαιο με τη McLaren και για τις σεζόν του 2016 και 2017.

Ήταν μία δύσκολη χρονιά για τον Alonso....

Ήταν μία δύσκολη χρονιά για τον Alonso….