Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

H Williams FW40 με σάρκα… και ανθρακόνημα!

Ελλάδα 21:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Williams FW40 με σάρκα… και ανθρακόνημα!

FORMULA 1

H Williams FW40 με σάρκα… και ανθρακόνημα!

FORMULA 1

Η Williams ήταν η πρώτη από τις δέκα ομάδες της Formula 1 που αποκάλυψε το μονοθέσιο με το οποίο θα μάχεται στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2017. Ωστόσο, η FW40 είχε παρουσιαστεί μέσω ψηφιακά επεξεργασμένων εικόνων. ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1, ps@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Τώρα την είδαμε και σε κανονικές φωτογραφίες, να ποζάρει δίπλα σε μονοθέσια που έχουν γράψει χρυσές σελίδες στην ιστορία της βρετανικής μάρκας. Η FW40, είναι όπως μαρτυρά το κωδικό της όνομα, το τεσσαρακοστό μονοθέσιο που δημιουργεί η ομάδα του Sir Frank.

Κι επειδή σε μία εβδομάδα μπορούν να αλλάξουν πολλά, σε σχέση με την επίσημη πρώτη του, έχουμε αλλαγές. Χαρακτηριστικότερη είναι το μεγάλο κάθετο πτερύγιο στο κάλυμμα του κινητήρα, ανάλογο εκείνων των μονοθεσίων των Sauber, Renault, Force India, Ferrari και McLaren (κι όχι της Mercedes). Μικρές τροποποιήσεις εντοπίζονται και στα sidepods αλλά και τον κεντρικό αεραγωγό πάνω από το κεφάλι του οδηγού.

Πίσω από το τιμόνι του θα βρίσκονται φέτος ο Felipe Massa που ανέβαλε την αποχώρησή του από το σπορ και ο Lance Stroll που κάνει ντεμπούτο στο μαγικό κόσμο της F1!

Advertisement
Advertisement

Το πρώτο χειμερινό τεστ εξέλιξης αρχίζει την προσεχή Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου, με τον Βραζιλιάνο να αναλαμβάνει το βάπτισμα του πυρός για τη FW40.