Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

H Red Bull συζητάει με τον Hulkenberg!

Ελλάδα 1:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Red Bull συζητάει με τον Hulkenberg!

FORMULA 1

H Red Bull συζητάει με τον Hulkenberg!

FORMULA 1

Η «Silly Season» ξεκίνησε φαίνεται νωρίς και δυναμικά φέτος, με την τελευταία φήμη να θέλει ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα στη Red Bull Racing και τον Nico Hulkenberg!

Advertisement
Advertisement

Όπως αναφέρει η ιταλική βερσιόν του έγκυρου motorsport.com, η πρώτη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές έγινε στο περιθώριο του Grand Prix του Μονακό και το πρώτο βήμα έγινε από τον ισχυρό άνδρα του αγωνιστικού προγράμματος της Red Bull, Helmut Marko.

Η επαφή αφορά στην επόμενη σεζόν, του 2020, ως μία εναλλακτική των «ταύρων» αν ο Pierre Gasly συνεχίσει να μην αποδίδει σε επίπεδο παραπλήσιο του πρώτου οδηγού της ομάδας, Max Verstappen.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η θέση του Γάλλου δεν κινδυνεύει άμεσα αλλά καλείται να συνεχίσει την τάση των δύο τελευταίων αγώνων, όπου έχει ανεβάσει ρυθμό μετά το απογοητευτικό του ξεκίνημα. Θυμίζουμε πως η αυστριακή ομάδα «αναγκάστηκε» να ανεβάσει τον Gasly στην πρώτη ομάδα, ενδεχομένως πρόωρα, όταν άδειασε η θέση με την αποχώρηση του Daniel Ricciardo.

Advertisement
Advertisement

Μιας και αναφερθήκαμε στον Αυστραλό, παρότι το να πάρει έναν οδηγό που δεν προέρχεται από την ακαδημία της είναι ενάντια στις έως τώρα αρχές της Red Bull Racing (εξαιρουμένων των David Coulthard και Mark Webber στις πρώτες της σεζόν), η στρατολόγηση του Hulkenberg θα μπορούσε να αποτελέσει αντίποινα στη Renault για το… «ξεμυάλισμα» του Ricciardo.

Και κακά τα ψέματα, ο Hulkenberg έχει δείξει πως αξίζει (έστω και στα 32 του το 2020) την ευκαιρία να αγωνιστεί με μία ομάδα ικανή να διεκδικεί νίκες.