Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

H Κίνα τρομοκρατεί τη McLaren

Ελλάδα 10:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Κίνα τρομοκρατεί τη McLaren

FORMULA 1

H Κίνα τρομοκρατεί τη McLaren

FORMULA 1

Τα χαρακτηριστικά του Άλμπερτ Παρκ όπου φιλοξενήθηκε η πρεμιέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 του 2017 μπορεί να έκρυβαν τις μεγάλες αδυναμίες της McLaren-Honda, όμως στην Κίνα αναμένεται να συμβεί το ακριβώς αντίθετο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis, ps@newsauto.gr)

Στο σιρκουί πόλης της Αυστραλίας η MCL32 έδωσε τις μάχες της, κυρίως διά χειρός Fernando Alonso. Ο Ισπανός έκανε πολύ καλό γύρο στις κατατακτήριες, εξαιρετική εκκίνηση και προσπαθούσε μάταια να κρατήσει εαυτόν εντός βαθμολογούμενης δεκάδας.

Τελικά αυτό αποδείχθηκε αδύνατο και τα χειρότερα ήρθαν με την εγκατάλειψη λόγω σπασμένης ανάρτησης. Ο Stoffel Vandoorne συνέχισε μέχρι τέλους αλλά αρκέστηκε στη δέκατη-τρίτη θέση. Η παραπάνω εμφάνιση οδήγησε τον Alonso στο συμπέρασμα πως η ιστορική ομάδα είναι τελευταία από πλευράς ανταγωνιστικότητας (διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ).

Advertisement
Advertisement

Αν τα παραπάνω είναι τα συμπεράσματα από την Αυστραλία, φανταστείτε τι περιμένουν για την προσεχή Κυριακή και το Grand Prix Κίνας. Αυτό διεξάγεται στη διεθνή πίστα της Σαγκάης που έχει ως χαρακτηριστικά της τις μεγάλες ευθείες – μάλιστα εκεί βρίσκεται η μεγαλύτερη του πρωταθλήματος στα 1.17km!

O Boullier τα είπε πάλι... χύμα!

O Boullier τα είπε πάλι… χύμα!

«Τα χαρακτηριστικά της Σαγκάης είναι πολύ διαφορετικά από εκείνα του σιρκουί της Μελβούρνης. Οι μεγάλες, γρήγορες ευθείες, θα αποκαλύψουν όλες τις αδυναμίες του πακέτου μας», παραδέχθηκε μεταξύ άλλων ο αγωνιστικός διευθυντής της McLaren, Eric Boullier, φωτογραφίζοντας την μεγάλη υστέρηση των υβριδικών μηχανών της Honda. Όπως κάνουν όλοι πλέον στη McLaren με κάθε ευκαιρία…