Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

H F1 βλέπει Chelsea!

Ελλάδα 14:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H F1 βλέπει Chelsea!

FORMULA 1

H F1 βλέπει Chelsea!

FORMULA 1

Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά τρεις οδηγοί της Formula 1 παρακολούθησαν από κοντά το τελευταίο παιχνίδι της Chelsea στο πλαίσιο της Premier League! Συγκεκριμένα, οι Felipe Nasr, Max Verstappen και Giedo van der Garde.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Η αγγλικός ποδοσφαιρικός σύλλογος έχει συνεργασία με την ομάδα της Sauber, άλλωστε τα λογότυπά του κοσμούν τη C34 που φέτος έχει κι αυτό το ίδιο βασικό χρώμα: το μπλε. Εύλογα λοιπόν ο νέος οδηγός της ελβετικής ομάδας και λάτρης του ποδόσφαιρου, Felipe Nasr, βρέθηκε στις εξέδρες του Στάμφορντ Μπριτζ.

Advertisement
Advertisement

Έχοντας όμως τα… μέσα, ο Βραζιλιάνος μπήκε στα αποδυτήρια της ομάδας του Jose Mourinho και φωτογραφήθηκε με τους συμπατριώτες του,  Filipe Luis, Willian, Ramires αλλά και τον Diego Costa. Μάλιστα του έδωσαν και μία φανέλα του Λονδρέζικου συλλόγου, με το όνομα αλλά και το #12 που έχει και στο μονοθέσιό του.

Στη κερκίδες ήταν άλλο ένα μέλος της Sauber, o 29 van der Garde που εκτελεί χρέη δοκιμαστή και εφεδρικού οδηγού. Αυτή ήταν η πρώτη επίσκεψη του Ολλανδού οδηγού στο γήπεδο της Chelsea και μετά το τέλος του αγώνα έγραψε στο twitter του: «Φανταστική ατμόσφαιρα και πολύ ωραίο παιχνίδι».

Ενθουσιάστηκε απ’ όσα είδε στην έδρα της Chelsea o van der Garde

Advertisement

Πράγματι οι «μπλε» επικράτησαν της Everton με γκολ… στις καθυστερήσεις, το οποίο παρακολούθησε από την ίδια θύρα ένας ακόμα εκπρόσωπος της Formula 1. Ο λόγος για τον επίσης Ολλανδό, Max Verstappen της Toro Rosso, που σε ηλικία 17 ετών θα γίνει ο νεότερος οδηγός στην ιστορία του σπορ που θα λάβει μέρος σε Grand Prix.

To εισιτήριο του Verstappen