Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Grosjean: Επιτέλους επιβράβευση!

Ελλάδα 22:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Grosjean: Επιτέλους επιβράβευση!

FORMULA 1

Grosjean: Επιτέλους επιβράβευση!

FORMULA 1

Μετά το πολύ κακό ξεκίνημα στη σεζόν, η Lotus χρειάστηκε να περιμένει μέχρι το πέμπτο Grand Prix της σεζόν  για να πάρει τους πρώτους της φετινούς βαθμούς. Αυτοί ήρθαν διά χειρός Romain Grosjean με τον Γάλλο να δηλώνει ανακουφισμένος.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

«Δώσαμε μεγάλες μάχες στους προηγούμενους αγώνες για να πάρουμε βαθμούς και ειδικά σήμερα, ήταν ένας από τους δυσκολότερους αγώνες που έχω κάνει εδώ και καιρό. Έκανα ότι μπορούσα για να υξεπεράσω τα θέματα με τη μονάδα ισχύος, που με δυσκόλευαν πολύ στις μάχες με άλλα μονοθέσια. Είναι ένα καλό αποτέλεσμα για όλους στην ομάδα μας, τόσο  εδώ στην πίστα αλλά και στο εργοστάσιο του Enstone, που επιτέλους έλαβαν μία ανταμοιβή για τη σκληρή τους δουλειά. Υπάρχουν ακόμα πολλοί τομείς στους οποίους μπορούμε να βελτιωθούμε και σίγουρα σήμερα το μονοθέσιο δεν ήταν όσο γρήγορο ήταν στις κατατακτήριες, με τις διαφορές στις θερμοκρασίες αλλά και λόγω ενός άλλου παράγοντα», είπε ο Γάλλος στην επισκόπηση του ισπανικού Grand Prix από τη Lotus.

Το «άλλο πρόβλημα» στο οποίο αναφέρεται ο Grosjean που εκκίνησε πέμπτος και τερμάτισε όγδοος, αφορούσε στη δυσλειτουργία ενός σένσορα στην Ε22 που προκάλεσε απώλεια ισχύος.

Advertisement
Advertisement