Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Grosjean: Η νίκη πλησιάζει!

Ελλάδα 20:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Grosjean: Η νίκη πλησιάζει!

FORMULA 1

Grosjean: Η νίκη πλησιάζει!

FORMULA 1

Ο Γάλλος πιλότος της Lotus μπορεί να έχασε μια σπουδαία ευκαιρία να κερδίσει στον τελευταίο αγώνα στην Ουγγαρία όμως η ψυχολογία του παραμένει ανεβασμένη και δείχνει έτοιμος να δώσει μάχη για τη νίκη σ’ έναν από τους επόμενους αγώνες. ΤΟΥ Τ. ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Advertisement
Advertisement

Μιλώντας σχετικά ο 27χρονος τόνισε: “Αποδείξαμε σε Γερμανία και Ουγγαρία ότι έχουμε μονοθέσιο ανταγωνιστικό. Μπορούμε να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την Ε21 σε ανάλογο ρυθμό στους εννιά αγώνες που απομένουν. Νιώθω μεγαλύτερη σιγουριά με το μονοθέσιο κάθε φορά που το οδηγώ και αυτό σίγουρα είναι θετικό για τη συνέχεια. Μετά την απόδοσή μας στους τελευταίους αγώνες πιστεύω πως η πρώτη νίκη είναι κοντά”.

Αναφερόμενος στην προσπέραση του Μάσα στο Ουγγρικό GP ο Γκροζάν την χαρακτήρισε ως κορυφαία: “Νομίζω πως ήταν η καλύτερη της καριέρα μου ως τώρα, αλλά η ποινή που πήρα δεν μου επιτρέπει να τη χαρώ. Επίσης ήταν πολύ σημαντικό ότι ανέβηκα στο βάθρο στη Γερμανία. Χρωστάω μια σαμπάνια στους μηχανικούς της ομάδας ελπίζω να τους δώσω την ευκαιρία να την γευτούν μέχρι το τέλος της χρονιάς”.

Το επόμενο GP στο πρόγραμμα είναι το Βελγικό στις 25/8.

Advertisement
Advertisement