Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

GP Σιγκαπούρης: 1ος και στο FP3 o Rosberg

Ελλάδα 2:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

GP Σιγκαπούρης: 1ος και στο FP3 o Rosberg

FORMULA 1

GP Σιγκαπούρης: 1ος και στο FP3 o Rosberg

FORMULA 1

Ταχύτερος όλων έστω και με το ελάχιστο προβάδισμα των 59 χιλιοστών του δευτερολέπτου ήταν στην τρίτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών του Grand Prix Σιγκαπούρης ο Nico Rosberg.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1)

O οδηγός της Mercedes πρώτευσε και στην τελευταία πρόβα πριν τη μάχη της pole position για τον δέκατο-πέμπτο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της F1 αλλά ο Max Verstappen με τη Red Bull Racing ακολούθησε από κοντά.

Στο μισό δευτερόλεπτο ήταν η Ferrari του Kimi Raikkonen και η άλλη RB12 με τον Daniel Ricciardo ενώ στο ίδιο δευτερόλεπτο κινήθηκαν ακόμα οι Sebastian Vettel (Ferrari) και Nico Hulkenberg (Force India).

Advertisement
Advertisement

Όσο για τον Lewis Hamilton, ήταν μόλις όγδοος, αντιμετωπίζοντας προβλήματα. Έχασε αρκετές φορές τα φρένα στη στροφή 7 και γενικά δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό στους δρόμους του μεγάλου λιμανιού της Ανατολής.

Δεν έλειψαν τα απρόοπτα, με καθεστώς κόκκινης σημαίας νωρίς από έξοδο του Pascal Wehrlein (Manor) στη στροφή 11 και λίγο αργότερα μία γιγαντιαία σαύρα να διασχίζει την αγωνιστική διαδρομή μπροστά από τον Verstappen. Όλα αυτά με την ωριαία διαδικασία να αρχίζει σούρουπό και να διεξάγεται με θερμοκρασία αέρα στους 31 βαθμούς ενώ αυτή του οδοστρώματος στους 36.

Αναλυτικά η κατάταξη του FP3:

Advertisement

Singapore16-FP3-times640