Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

GP Ουγγαρίας: Απάντησε στο FP2 o Vettel

Ελλάδα 15:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

GP Ουγγαρίας: Απάντησε στο FP2 o Vettel

FORMULA 1

GP Ουγγαρίας: Απάντησε στο FP2 o Vettel

FORMULA 1

Red Bull Racing-Ferrari 1-1 είναι το σκορ της Παρασκευής από το Χανγκαρόρινγκ. Μετά την πρωτιά του Daniel Ricciardo στην πρωινή περίοδο ελεύθερων δοκιμών του δωδέκατου γύρου του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1, στην απογευματινή ήρθε η απάντηση διά χειρός Sebastian Vettel.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής που με την έξοδό του στον προηγούμενο αγώνα στη Γερμανία βρίσκεται ενδεχομένως με την πλάτη στον τοίχο έναντι του έτερου διεκδικητή του τίτλου Lewis Hamilton, σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1.16.834.

Αυτή η επίδοση του Γερμανού σημειώθηκε με την ultra soft γόμα της Pirelli, με τη soft ήταν μπροστά ο Max Verstappen. Όταν όμως έβαλε κι αυτός τα ελαστικά με τα μωβ διακριτικά, κατέβασε κι αυτός κι άλλο την καλύτερη επίδοσή του, έμεινε όμως 74 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω από τον Vettel.

Advertisement
Advertisement

Ο Daniel Ricciardo που χρησιμοποιούσε παλαιότερο V6, παραπονιόταν για την ισορροπία της RB14, ωστόσο αυτό δεν του πάτησε… φρένο. Ήταν τρίτος στην τελική κατάταξη και μόλις 153 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω από τον teammate του.

Τέταρτος ήταν ο Kimi Raikkonen που μάλιστα στο ξεκίνημα της ωριαίας διαδικασίας δοκίμασε και τα ελαστικά medium γόμας. Οι Mercedes έμειναν πιο πίσω, έχοντας όμως εγκαταλείψει τις προσομοιώσεις κατατακτήριων. Όχι εξ αιτίας κάποιων άλλων οδηγών αλλά επειδή δυσκολεύονταν να κρατήσουν το πίσω μέρος της W09!

Advertisement

Best of the rest ήταν ο Romain Grosjean για λογαριασμό της Haas αλλά 1.3 sec μακριά.

Advertisement

Αναλυτικά η κατάταξη στο FP2:

hungary18-fp2-times640