Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Φταίει το ύψος…

Ελλάδα 12:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φταίει το ύψος…

FORMULA 1

Φταίει το ύψος…

FORMULA 1

Ένας από τους πιο ταλαντούχους οδηγούς της νέας γενιάς, ο Nico Hulkenberg βλέπει για πολλοστή φορά τις όποιες πιθανότητες διάκρισης μπορεί να έχει, να οριοθετούνται λόγω ύψους.

Advertisement
Advertisement

TOY ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Ο 27χρονος που πέρυσι είχε σχεδόν συμφωνήσει με τη Ferrari αλλά την τελευταία στιγμή έμεινε με το συμβόλαιο στο χέρι καθώς ο Montezemolo, προτίμησε το Raikkonen φέτος αποδεικνύει με την απόδοσή του πως άξιζε αυτή τη θέση. Ο Hulkenberg έχει πάρει σε 16 αγώνες, 76 βαθμούς ενώ ο έτερος πιλότος της Force India, Sergio Perez έχει μόνο 47 βαθμούς όσους ακριβώς και ο Raikkonen που αγωνίζεται με την σαφώς ανώτερη Ferrari.

Ο Hulkenberg που έχει ύψος 1.85cm δεν ήταν αποδεκτός από το σχεδιαστικό τμήμα της Ferrari, έτσι φεύγοντας από τη Sauber όπου πέρυσι είχε μια εξαιρετική χρονιά, επέστρεψε τελικά στη Force India. Η Ινδική ομάδα ανακοίνωσε τη μονομερή ανανέωση του συμβολαίου του Γερμανού άσσου για το 2015. Διαβάστε δηλώσεις του αλλά και του ιδιοκτήτη της ομάδας, Vijay Mallya, πατώντας εδώ.

Advertisement
Advertisement

Η Force India είναι σε συζητήσεις και με τον έτερο πιλότο Sergio Perez ώστε ν’ ανανεωθεί και το δικό του συμβόλαιο για το 2015, όμως αυτές δεν έχουν ακόμη καταλήξει…