Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Force India: Ακόμη ψάχνουν τι συνέβη στον Perez… (vid)

Ελλάδα 6:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Force India: Ακόμη ψάχνουν τι συνέβη στον Perez… (vid)

FORMULA 1

Force India: Ακόμη ψάχνουν τι συνέβη στον Perez… (vid)

FORMULA 1

Η Ινδική ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για τη συμμετοχή της στη συνέχεια του Ουγγρικού Grand Prix.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΑΝΡΑΚΗ

Λογικά αναμένεται σήμερα να αποσαφηνιστεί αν τα δυο μονοθέσια των Perez και Hulkenberg θα συμμετέχουν σε δοκιμές και αγώνα όπως είναι και το πιο πιθανό.
Χτες στις ελεύθερες δοκιμές ο Perez έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου στην έξοδο της στροφής 11. Χτύπησε στα προστατευτικά και η σπασμένη ρόδα που συγκρατούνταν από το συρματόσχοινο λειτούργησε ως μοχλός ανατροπής για την περιστροφή του μονοθεσίου που κατέληξε ανάποδα στην πίστα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο Perez έχασε τον έλεγχο γιατί είχε σπάσει η πίσω ανάρτηση. Για ποιο λόγο όμως συνέβη αυτό δεν έχει διευκρινιστεί. Μιλώντας σχετικά ο Μεξικάνος οδηγός ανέφερε: «Γλίστρησε λίγο το πίσω μέρος δυο στροφές πριν στην 9, υπέθεσα ότι ήταν λόγω της ζέστης στο οδόστρωμα, δε φαίνεται κάτι στα φορτία της ανάρτησης από την τηλεμετρία. Στο βίντεο φαίνεται πως υπάρχει μια περίεργη κίνηση στο πάνω μέρος της ανάρτησης. Δεν ξέρουμε τι το προκάλεσε αυτό, ακόμη ψάχνουμε. Πρέπει να είμαστε 100% σίγουροι, αν αποφασίσουν ότι είναι ασφαλές εμείς είμαστε έτοιμοι».

Advertisement
Advertisement

Ο Perez αναφερόμενος στην περιστροφή του μονοθεσίου στον αέρα και στην ανατροπή του από τη ρόδα η οποία είχε σπάσει αλλά συγκρατούνταν από το συρματόσχοινο ζήτησε από τη FIA να μάθει απ’ αυτό το συμβάν ώστε να αποκλειστεί η επανάληψή του στο μέλλον.