Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Φεύγει από τη Ferrari o Montezemolo;

Ελλάδα 21:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Φεύγει από τη Ferrari o Montezemolo;

FORMULA 1

Φεύγει από τη Ferrari o Montezemolo;

FORMULA 1

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί στην Ιταλία σχετικά με το μέλλον του προέδρου της Ferrari, Luca di Montezemolo. Αυτή θέλει τον 66χρονο να αφήνει την εμβληματική μάρκα, όχι για να πολιτευθεί (όπως είχε ακουστεί πολλάκις στο παρελθόν) αλλά να ηγηθεί της συμμαχίας της Alitalia με την Etihad Airways.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Οι δύο αεροπορικές εταιρείες βρίσκονταν σε συζητήσεις εδώ και ένα χρόνο και τελικά, μόλις χθες υπεγράφη η συμφωνία που θέλει την Etihad να αγοράζει σχεδόν το 50% της Alitalia και να επενδύει 560 εκατομμύρια ευρώ, ουσιαστικά σώζοντάς τη. Ο Montezemolo λοιπόν, φημολογείται πως είναι ο Νο1 υποψήφιος για να “τρέξει” αυτό το νέο project.

Τι θα γίνει όμως με τη Ferrari; Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, τη θέση του Montezemolo που επί 23 συναπτά έτη “οδηγούσε” τη Scuderia σε επιτυχίες αλλά και αποτυχίες, αναμένεται να πάρει ο επικεφαλής της Fiat, John Elkann. Μία τέτοια αλλαγή αναμένεται να επηρεάσει και τη Gestione Sportiva αν και πρέπει να σημειωθεί πως αν και θεωρείται άνθρωπος του Montezemolo, o Marco Mattiacci διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και με τον Elkann.

Advertisement
Advertisement

Και φυσικά, μιας και όλα αυτά συμβαίνουν πάνω στη… silly season της Formula 1, δεν αποκλείεται να παίξουν και ρόλο στο μέλλον που έχει ή δεν έχει στη Ferrari o Fernando Alonso.