FORMULA 1

Ferrari και Honda χρησιμοποίησαν tokens!

Ελλάδα 21:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ferrari και Honda χρησιμοποίησαν tokens!

FORMULA 1

Ferrari και Honda χρησιμοποίησαν tokens!

FORMULA 1

Μετά την ολοκλήρωση των πρώτων έξι εκ των δεκαεννέα αγώνων του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1, δύο εκ των τεσσάρων κατασκευαστών κινητήρων που συμμετέχουν στο σπορ, χρησιμοποίησαν τα πρώτα τους token!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Κοινώς, τις δυνατότητες αναβάθμισης των μονάδων ισχύος, όπως ορίστηκε από τη FIA πριν την έναρξη της σεζόν. Τότε συμφωνήθηκε πως η Mercedes θα είχε στη διάθεσή της 7, η Honda 9, η Ferrari 10 και η Renault 12. Μέχρι πρότινος κανείς δεν είχε εκμεταλλευτεί αυτή τη δυνατότητα.

Όπως όμως αποκάλυψε το motorsport.com, δύο εκ των τεσσάρων κατασκευαστών έκαναν τις πρώτες τους αναβαθμίσεις. Ο λόγος για τη Ferrari και τη Honda. Οι Ιταλοί φέρονται να έχουν χρησιμοποιήσει 3 token, που όμως είναι άγνωστο αν θα αφορούν τις μονάδες ισχύος που θα χρησιμοποιηθούν την προσεχή Κυριακή στο Grand Prix Καναδά.

Advertisement
Advertisement

H Honda που ξεκίνησε τη σεζόν με ένα token λιγότερο στη διάθεσή της, χρησιμοποίησε κι ένα λιγότερο για την πρώτη της αναβάθμιση. Μένει κι εδώ να επιβεβαιωθεί αν θα αφορά στις μονάδες ισχύος που θα χρησιμοποιηθούν στο Μοντρεάλ ή αν θα πάει για τον επόμενο αγώνα, στις 21 Ιουνίου στην Αυστρία.