Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ferrari: Alonso πρόσεχε τη συμπεριφορά σου!

Ελλάδα 11:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ferrari: Alonso πρόσεχε τη συμπεριφορά σου!

FORMULA 1

Ferrari: Alonso πρόσεχε τη συμπεριφορά σου!

FORMULA 1

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ferrari ο πρόεδρος της εταιρείας Λούκα ντι Μοντεζέμολο κάλεσε χτες τον Αλόνσο να του ευχηθεί για τα γενέθλια του. Η συζήτηση όμως πολύ σύντομα μετά τις τυπικές ευχές πήρε άλλη τροπή καθότι ο Ιταλός συνέστησε στον πιλότο της Ferrari να προσέχει τα λεγόμενά του για την ομάδα. ΤΟΥ Τ. ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Advertisement
Advertisement

Η ανακοίνωση της Ferrari αναφέρει: «Είναι καιρός να σφίξουν τα λουριά, δε χρειάζονται σκληρές διαπιστώσεις μετά από ένα κακό αποτέλεσμα, δεν ωφελούν κανέναν. Ο πρόεδρος Λούκα ντι Μοντεζέμολο δεν εξέλαβε θετικά τα τελευταία σχόλια του Αλόνσο. Όπως και η υπόλοιπη ομάδα…»

Ο Μοντεζέμολο τόνισε εμφατικά: « Όλοι οι σπουδαίοι πρωταθλητές που βρέθηκαν στη Ferrari έβαλαν το συμφέρον της ομάδας πάνω από το δικό τους. Αυτή τη στιγμή πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι, να αποφύγουμε τις εντάσεις και να επικεντρωθούμε στο στόχο μας».

Ο Αλόνσο τόνισε μετά το Ουγγρικό GP ότι στη Ferrari κατανοούν τα προβλήματα του μονοθεσίου τα οποία πρέπει να επιλυθούν μέχρι τον επόμενο αγώνα στο Βέλγιο.

Advertisement
Advertisement

Γύρω από το πρόσωπο του Ισπανού πιλότου έχει αναπτυχθεί μια έντονη φημολογία τις τελευταίες μέρες για το αν συζητά με τη Red Bull για ν’ αντικαταστήσει το Γουέμπερ. Προφανώς η αντίδραση της Ferrari συνδέεται μ’ αυτό και όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά…

Μένει να δούμε αν τελικά ο Αλόνσο θα φύγει από την Ιταλική ομάδα, το μόνο βέβαιο είναι πως οι ανέφελες μέρες της ήρεμης σύμπλευσης στο Μαρανέλο τελείωσαν!