Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Fernandes: Δεν πωλείται η Caterham

Ελλάδα 3:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Fernandes: Δεν πωλείται η Caterham

FORMULA 1

Fernandes: Δεν πωλείται η Caterham

FORMULA 1

Λίγα 24ωρα μετά τη φημολογία πως το Caterham Group πωλείται, έρχεται επίσημη διάψευση του σεναρίου αυτού διά στόματος του ιδιοκτήτη, Tony Fernandes.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας από τη Μαλαισία που το 2010 «μπήκε» στο μαγικό κόσμο της Formula 1, δήλωσε σχετικά: «Το Caterham Group δεν είναι προς πώληση. Αγαπάμε ότι κάνουμε και όσα φτιάχνουμε και αναζητάμε συνεχώς επενδύσεις. Έτσι ακριβώς ξεκινήσαμε την AirAsia (σ.σ. η αεροπορική εταιρεία που του ανήκει). Συνεχώς αναζητούμε προκλήσεις και καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις εφ’ όλης της ύλης, από τη δομή του ομίλου μέχρι τις δραστηριότητές του. Όμως αυτό είναι φυσιολογικό στον επιχειρηματικό κόσμο. Δεν σημαίνει πως πουλάμε τον όμιλο».

Advertisement
Advertisement

Πάντως ο Fernandes έχει δηλώσει πρόσφατα πως αν δεν βελτιωθεί η απόδοση της ομάδας, θα προχωρήσει στο τέλος της σεζόν στην πώλησή της. Το αποτέλεσμα στο Grand Prix Μονακό δεν βοήθησε, καθώς ενώ η Caterham πήρε την ενδέκατη θέση (ο καλύτερος τερματισμός της στις 4μιση σεζόν της στην F1), η μεγάλη αντίπαλος της ουράς, Marussia, ήταν διά χειρός Jules Bianchi ένατη, κατακτώντας έτσι και τους πρώτους της βαθμούς.