Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Το F1 Vlog του Grand Prix Μεξικού

Ελλάδα 21:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το F1 Vlog του Grand Prix Μεξικού

FORMULA 1

Το F1 Vlog του Grand Prix Μεξικού

FORMULA 1

Όπως και πέρυσι, το Grand Prix του Μεξικού έκρινε τον παγκόσμιο πρωταθλητή, με τον Lewis Hamilton να κάθεται ξανά στο θρόνο – για πέμπτη φορά στην καριέρα του!

Advertisement
Advertisement

Αυτό το επίτευγμα προφανώς αποτελεί εφαλτήριο του νέου F1 Vlog, της σειράς εναλλακτικών ανασκοπήσεων που για τρίτη πλέον σεζόν προετοιμάζει ο Πάνος Σεϊτανίδης (a.k.a. @SeitanF1).

Πάντα με χιουμοριστικές «νότες» κι αυτό το επεισόδιο δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Προτού λοιπόν ο Hamilton πάρει το δρόμο για τη… Πουέμπλα, παραθέτονται ενδιαφέροντα στατιστικά για την εποχή κυριαρχίας του.

Παράλληλα, πως ο Max Verstappen έφτασε ξανά στη νίκη στο Autodromo Hermanos Rodriguez αλλά και τα… βουντού που έκανε στον teammate του Daniel Ricciardo, η ατυχία του οποίου δεν έχει προηγούμενο.

Advertisement
Advertisement

F1, Halloween και Μέρα των Νεκρών σε ένα, μονοθέσια με καρφωμένες βελόνες κι άλλες εξηγήσεις για το πέπλο μυστηρίου γύρω από την έλλειψη αξιοπιστίας της RB14 του Αυστραλού.

Το μενού έχει ακόμα την αντίδραση του Sebastian Vettel στην απώλεια ενός ακόμα τίτλου, όλα όσα τρέχουν στον κόσμο με ιδιαίτερη μνεία στην σπουδαία νίκη του Sebastien Loeb στο Ράλι Ισπανίας και φυσικά, backstage από τα γυρίσματα.