Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

F1: Θα βελτιώσουμε τον ήχο άμεσα!

Ελλάδα 16:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

F1: Θα βελτιώσουμε τον ήχο άμεσα!

FORMULA 1

F1: Θα βελτιώσουμε τον ήχο άμεσα!

FORMULA 1

Αντιδρώντας στη χαμηλή ένταση του ήχου που παράγουν οι νέες μονάδες ισχύος, ο ισχυρός άντρας της Formula 1, Bernie Ecclestone, τόνισε πως αυτό είναι ένα στοιχείο που πρέπει να διορθωθεί άμεσα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του GP Αυστραλίας, Rod Walker άστραψε και βρόντηξε τη Δευτέρα μετά τον αγώνα όσον αφορά στο επίπεδο του θεάματος που παρακολούθησαν οι θεατές στο Άλμπερτ Παρκ. Τα παράπονα των θεατών για τον ήχο των μονοθεσίων που δεν είναι «αυτός που ήταν» έρχονται να προστεθούν στα παράπονα των τηλεθεατών σε όλο τον κόσμο για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο Walker μιλώντας σε τοπική εφημερίδα σημείωσε: «Δεν πήραμε αυτό για το οποίο πληρώσαμε. Δεν ήταν ήχος αυτός. Εκτιμώ πως το ίδιο θέμα θα τεθεί απ’ όλους τους οργανωτές GP φέτος ανά τον κόσμο».

Advertisement
Advertisement

Ο 83χρονος διευθύνων σύμβουλος της F1, Bernie Ecclestone, που από καιρό είχε εκφράσει τις ανησυχίες του για την μείωση της χωρητικότητας και του κυλινδρισμού των κινητήρων από V8 σε V6 αντέδρασε άμεσα: «Θα πρέπει αμέσως να βρούμε έναν τρόπο ώστε τα νέα μονοθέσια ν’ ακούγονται σαν αγωνιστικά. Δεν μπορούμε να περιμένουμε να περάσει όλη η χρονιά έτσι, θα είναι πολύ αργά πλέον τότε. Δεν τρομοκρατήθηκα από τον ήχο αλλά από την απουσία του. Λυπάμαι που αποδεικνύεται πως είχα δίκιο όταν επαναλάμβανα πως αυτά τα μονοθέσια δεν ακούγονται σαν αγωνιστικά αυτοκίνητα».

Μένει να δούμε τι αλλαγές μπορεί να γίνουν άμεσα για να βελτιωθεί ο ήχος. Όπως καταγράφεται και από τα μηνύματα των τηλεθεατών του Alpha στη χώρα μας αυτό είναι ένα θέμα που χρειάζεται βελτίωση.