Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Horner: Άδικη η σύγκριση Vettel-Webber

Ελλάδα 11:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Horner: Άδικη η σύγκριση Vettel-Webber

FORMULA 1

Horner: Άδικη η σύγκριση Vettel-Webber

FORMULA 1

Μία διαφορετική οπτική γωνία στη κοινή πορεία του Mark Webber με τον Sebastian Vettel έδωσε ο επικεφαλής της Red Bull Racing, Christian Horner. Σύμφωνα με το Βρετανό, τα όσα πέτυχε ο Αυστραλός αποκτούν ιδιαίτερη αξία λόγω του ταλέντου του επί πέντε σεζόν teammate του.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

«Ο κόσμος έχει υποτιμήσει την αξία του Sebastian και το να έρχεσαι σε άμεση αντιπαραβολή με αυτό, αγώνα με τον αγώνα, ήταν κάτι πολύ δύσκολο. Νομίζω πως σε βάθος χρόνου, ακόμα και ο Mark θα αντιληφθεί πόσο καλός είναι και ήταν στα χρόνια που πέρασαν μαζί ο Sebastian. Αυτό για μένα δίνει κι άλλη διάσταση στις επιδόσεις του Mark. Είναι πολύ καλός οδηγός. Στο ξεκίνημα της καριέρας του είχε τη φήμη του οδηγού που είχε ως ατού τον ένα γρήγορο γύρο όμως από τότε ανέπτυξε τις ικανότητες του. Έκανε μερικούς φανταστικούς αγώνες και ήταν άτυχος, διότι στη δική του περίοδο καριέρας, ήρθε στο προσκήνιο ο Sebastian. Αν έλειπε ο Vettel, ο Mark θα ήταν ενδεχομένως πρωταθλητής…»,σχολίασε ο Horner στο βρετανικό περιοδικό Autosport.

Παράλληλα, τόνισε και τη συνεισφορά που είχε ο Webber στις επιτυχίες της Red Bull Racing: «Έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ομάδα αυτή. Είχε συνεισφορά στην εξέλιξη του μονοθεσίου, στους βαθμούς που μαζεύαμε στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Χωρίς αυτόν, δεν θα είχαμε πάρει τέσσερις τίτλους στους κατασκευαστές».

Advertisement
Advertisement