Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Με Ericsson και το 2017 η Sauber

Ελλάδα 22:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με Ericsson και το 2017 η Sauber

FORMULA 1

Με Ericsson και το 2017 η Sauber

FORMULA 1

Σιγά-σιγά συμπληρώνονται και τα τελευταία κομμάτια του παζλ σχετικά με τους οδηγούς που θα συμμετέχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2017, καθώς η μία θέση στη Sauber είναι πλέον «πιασμένη».

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1)

Ο Marcus Ericsson συμφώνησε την επέκταση της συμφωνίας του με την ελβετική ομάδα, για λογαριασμό της οποίας τρέχει τις τελευταίες δύο σεζόν. Ο 26χρονος που πέρυσι είχε στο ενεργητικό του εννέα βαθμούς, φέτος δεν έχει καταφέρει ακόμα να βαθμολογηθεί. Ωστόσο, οι χορηγοί που φέρνει μαζί του, αποτελούν δελεαστικό «πακέτο».

«Είναι υπέροχα νέα, έχω ήδη περάσει δύο χρόνια στη Sauber και νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου. Είχαμε καλές και κακές στιγμές αλλά είμαστε πάντα ενωμένοι και δουλεύουμε όσο πιο σκληρά μου», είπε ο Σουηδός.

Advertisement
Advertisement

Όσο για τον ρόλο του teammate του, η Sauber είπε πως θα γνωστοποιήσει σύντομα τα πλάνα της αν και ο Felipe Nasr αποτελεί φαβορί για να παραμείνει στις τάξεις της.

Μερικά 24ωρα λοιπόν πριν ολοκληρωθεί η σεζόν, μόνο τρεις θέσεις παραμένουν κενές ενόψει 2017, με τις άλλες δύο να αφορούν στη Manor Racing.