Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Επίσημο: Στη Renault o Hulkenberg

Ελλάδα 8:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημο: Στη Renault o Hulkenberg

FORMULA 1

Επίσημο: Στη Renault o Hulkenberg

FORMULA 1

Για πολλοστή φορά στο μαγικό κόσμο της Formula 1, αποδεικνύεται πως δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, με την επιβεβαίωση της φημολογίας των τελευταίων ημερών, σχετικά με τη μετεγγραφή του Nico Hulkenberg στη Renault F1.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1)

O Γερμανός αφήνει λοιπόν τη Force India και μετακομίζει στην ομάδα του Ένστον, υπογράφοντας πολυετή συμφωνία, οι όροι της οποίας δεν γνωστοποιήθηκαν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι στο δυναμικό της Renault. Πάντα έπαιζε σημαντικό ρόλο στα δρώμενα του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού και σε αυτό το πλαίσιο, έχω πολλά να θυμάμαι. Βλέπετε την περίοδο συνεργασίας του με τη Benetton Renault, o Michael Schumacher δεν μετέτρεψε απλά τη Γερμανία σε ένα έθνος που λατρεύει την F1 αλλά άναψε και τη φωτιά μέσα μου, τον ενθουσιασμό μου για τους αγώνες. Ως μέλος της οικογένειας της Renault, θέλω να βοηθήσω στην εξέλιξη του μονοθεσίου και να γράψουμε μαζί νέες ιστορίες επιτυχίας. Ανέκαθεν, ήταν όνειρο μου η συνεργασία με μία εργοστασιακή ομάδα. Οι νέοι κανονισμοί της F1 θα αλλάξουν τους κανόνες του παιχνιδιού και αυτό κρύβει ευκαιρίες για την ομάδα μας», σχολίασε ο 29χρονος.

Advertisement
Advertisement

Ο Hulkenberg έχει λάβει μέρος σε 111 Grand Prix, με καλύτερο πλασάρισμά του την τέταρτη θέση. Φέτος διανύει την πέμπτη του σεζόν συνεργασίας με τη Force India, καθώς ήταν μέλος της την περίοδο 2011-2012 αλλά και ξανά από το 2014 έως σήμερα.

hungary16-renault-pit640

Το όνομα του νέου του teammate δεν έχει ακόμα γνωστοποιηθεί, με τους νυν οδηγούς της γαλλικής ομάδας, Kevin Magnussen και Jolyon Palmer να παραμένουν υποψήφιοι. Ωστόσο, όπως έχετε ήδη διαβάσει στο Νο1 αυτοκινητικό site, επαφές με τη Renault έχει αρχίσει και ο Valtteri Bottas.