Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Επίσημο: Στη Red Bull άμεσα ο Verstappen

Ελλάδα 4:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημο: Στη Red Bull άμεσα ο Verstappen

FORMULA 1

Επίσημο: Στη Red Bull άμεσα ο Verstappen

FORMULA 1

Όλοι περιμέναμε στο τέλος της σεζόν την αλλαγή θέσεων ανάμεσα σε Max Verstappen και Daniil Kvyat αλλά η Red Bull Racing εξέπληξε άπαντες προχωρώντας σε αυτή την αλλαγή θέσεων άμεσα!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Έτσι ο Ολλανδός προβιβάζεται στην πρώτη ομάδα αρχής γενομένης από το Ισπανό Grand Prix και θα παραμείνει εκεί έως το τέλος της σεζόν. Όσο για τον Kvyat, υποβιβάζεται στη Scuderia Toro Rosso με την οποία έκανε ντεμπούτο στο μαγικό κόσμο της Formula 1.

Ο επικεφαλής της RBR, Christian Horner, είπε σχετικά: «Ο Max έχει αποδειχθεί πως είναι εξαιρετικό ταλέντο. Οι έως τώρα εμφανίσεις του με την Toro Rosso είναι εντυπωσιακές και είμαστε χαρούμενοι που του δίνουμε την ευκαιρία να οδηγήσει για τη Red Bull Racing. Έχουμε το προνόμιο να έχουμε και τους τέσσερις οδηγούς των δύο ομάδων της Red Bull δεσμευμένους με πολυετή συμβόλαια, άρα έχουμε την ευελιξία να τους μετακινούμε όποτε χρειάζεται σε αυτές. Ο Dany θα συνεχίσει να εξελίσσεται ως οδηγός στην Toro Rosso, μία ομάδα την οποία ξέρει καλά και που θα τον βοηθήσει να βρει ξανά τη φόρμα του και να δείξει τις δυνατότητές του».

Advertisement
Advertisement

Εξέλιξη που έρχεται μετά το καταστροφικό για τη Red Bull, Grand Prix Ρωσίας, όπου λάθος του Kvyat οδήγησε σε διπλή σύγκρουση με Sebastian Vettel και Daniil Kvyat, θέτοντας τον Γερμανό εκτός μάχης και παράλληλα, καταστρέφοντας των αγώνα των δύο RB12.