Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Έπιασε δουλειά ο Alonso!

Ελλάδα 16:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έπιασε δουλειά ο Alonso!

FORMULA 1

Έπιασε δουλειά ο Alonso!

FORMULA 1

Ο Fernando Alonso προσπαθεί να είναι ετοιμοπόλεμος για το Grand Prix της Μαλαισίας και ήδη σήκωσε μανίκια και δουλεύει ενόψει αυτού. Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής πέρασε χθες την ημέρα στον προσομοιωτή της McLaren.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Υπενθυμίζουμε πως ο Ισπανός είχε ένα «περίεργο» ατύχημα στην τελευταία ημέρα του δεύτερου χειμερινού τεστ εξέλιξης που πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη. Εκεί υπέστη διάσειση (αυτή είναι η επίσημη εκδοχή, ενώ οι φήμες ακόμα και για ηλεκτροπληξία οργιάζουν) και οι γιατροί του συνέστησαν να μη ρισκάρει νέο χτύπημα συμμετέχοντας στην πρεμιέρα της Αυστραλίας. Έτσι ο 33χρονος παρακολούθησε από την τηλεόραση το δύσκολο για την ομάδα του Grand Prix της Αυστραλίας.

Πρέπει πάντως να σημειωθεί πως ακόμα κι αν ο Alonso νιώθει καλά, θα πρέπει να πάρει έγκριση και από το ιατρικό επιτελείο της FIA. Θα πραγματοποιηθούν λοιπόν εξετάσεις προτού μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την ασιατική χώρα.

Advertisement
Advertisement

Το Grand Prix Μαλαισίας διεξάγεται την Κυριακή 29 Μαρτίου και θα μεταδοθεί live από τον OTE TV στις 10 το πρωί και από τον Alpha στις 2 το μεσημέρι.