Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Επαφές Kubica-Audi για το DTM

Ελλάδα 12:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επαφές Kubica-Audi για το DTM

FORMULA 1

Επαφές Kubica-Audi για το DTM

FORMULA 1

Με την παραμυθένια επιστροφή του στον μαγικό κόσμο της Formula 1 να μη εξελίσσεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ο Robert Kubica εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα ενόψει 2020.

Advertisement
Advertisement

Το συμβόλαιό του με την ομάδα της Williams ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας σεζόν και παρότι έχει πανηγυρίσει το μοναδικό βαθμό που έχει κατακτήσει έως τώρα η ιστορική ομάδα (με τη δέκατη θέση στο Grand Prix Γερμανίας), έχει ηττηθεί κατά κράτος από τον teammate του.

Ο rookie George Russell είναι σταθερά μπροστά του στις κατατακτήριες δοκιμές και παρά τη δημοτικότητα του, ο Πολωνός δύσκολα θα κρατήσει τη θέση του στο κόκπιτ της βρετανικής ομάδας.

Παρότι δεν έχει τεθεί εκτός κάδρου λοιπόν, η ομάδα των μάνατζέρ του έχει επαφές με διάφορες πλευρές. Μία από αυτές είναι της Audi, σχετικά με μεταπήδηση του 34χρονου στο DTM. Πράγμα που επιβεβαίωσε ο αγωνιστικός διευθυντής των πρωταθλητών του Γερμανικού Πρωταθλήματος Τουρισμού, Dieter Gass.

Advertisement
Advertisement

O Kubica έχει οδηγήσει αγωνιστικό του DTM, αν και το τεστ που είχε κάνει με τη Mercedes ήταν μετά τον σοβαρό τραυματισμό του – έλαβε χώρα τον Ιανουάριο του 2013. Παρά τους περιορισμούς στην κινητικότητα και τη λειτουργικότητα του δεξιού του χεριού, ο Πολωνός αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις.

Πρέπει πάντως να σημειωθεί πως κάποιες ανεπίσημες συζητήσεις φέρονται να έχουν γίνει και με την πλευρά της BMW, για λογαριασμό της οποίας ο Kubica οδηγούσε στη Formula 1 την περίοδο 2006-2009, κατακτώντας μάλιστα μία pole position (στο Grand Prix του Μπαχρέιν το 2009) και μία νίκη (στο Grand Prix του Καναδά την ίδια χρονιά).