Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Εκτός προγράμματος η Ινδία το 2014

Ελλάδα 10:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εκτός προγράμματος η Ινδία το 2014

FORMULA 1

Εκτός προγράμματος η Ινδία το 2014

FORMULA 1

Μπορεί να βρίσκεται στο καλεντάρι της Formula 1 μόλις δύο χρόνια και ο αγώνας της να έχει λάβει διθυραμβικά σχόλια, όμως αυτό δεν μπορεί να κρατήσει την Ινδία στο πρόγραμμα του 2014. Αιτία, τα προβλήματα με το σύστημα φορολογίας της χώρας. ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Οι ομάδες ήταν έντονα δυσαρεστημένες για τα ποσά που έπρεπε να καταβάλλουν σε κάθε τους επίσκεψη στο Νέο Δελχί και η εξέλιξη αυτή φαντάζει ως το ιδανικό μέσο πίεσης του Μπέρνι Έκλεστον προς την κυβέρνηση της ασιατικής χώρας, ώστε να πειστεί να εξαιρέσει τις εμπλεκόμενες με το Grand Prix ομάδες από το σχετικό νόμο.

Επίσημα, ο κάτοχος των εμπορικών δικαιωμάτων του σπορ έκανε λόγο για… αλλαγή διεξαγωγής ημερομηνίας του αγώνα, που θα μεταφερθεί σε ανοιξιάτικη ημερομηνία. Με το φετινό GP να διεξάγεται πάλι Οκτώβριο, ο Έκλεστον δήλωσε πως από το να γίνει ξανά ο αγώνας εντός έξι μηνών, κρίθηκε προτιμότερο να μεταφερθεί στο… 2015.

Το διάλειμμα αυτό τον βολεύει και στην προσπάθεια να χωρέσει στο καλεντάρι του 2014 και το Σότσι της Ρωσίας αλλά και το Red Bull Ring που επιστρέφει στο πρόγραμμα μετά από 11 χρόνια.

Advertisement
Advertisement