FORMULA 1

Έκλεψε την παράσταση η Wolff

Ελλάδα 19:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έκλεψε την παράσταση η Wolff

FORMULA 1

Έκλεψε την παράσταση η Wolff

FORMULA 1

Ένα από τα αξιοσημείωτα των δοκιμών εξέλιξης που πραγματοποιήθηκαν πριν μερικές μέρες στην πίστα της Βαρκελώνης, ήταν η πρώτη εμφάνιση της Susie Wolff με το φετινό μονοθέσιο της Williams. Η Σκοτσέζα οδηγός συμπλήρωσε 55 γύρους πίσω από το τιμόνι.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Φέτος η 31χρονη κάνει το βήμα παραπάνω, έχοντας το ρόλο του δοκιμαστή στην ιστορική βρετανική ομάδα. Θα τη δούμε μάλιστα δύο φορές, να οδηγεί και σε ελεύθερες δοκιμές Grand Prix, αρχής γενομένης από το Σίλβερστοουν στις 4 Ιουλίου.

Όμως ο Wolff είχε την ευκαιρία να περάσει μία μέρα με την FW36 στην πίστα της Καταλονίας όπου όχι μόνο κάλυψε απόσταση που σχεδόν ισοδυναμούσε με ένα αγώνα αλλά σημείωσε και καλή επίδοση – την πέμπτη καλύτερη της ημέρας στην καταλανική πίστα!

Advertisement
Advertisement

«Ήταν η πρώτη ευκαιρία που είχα να οδηγήσω την FW36 και έμαθα πολλά σχετικά με τις οδηγικές απαιτήσεις αυτού του μονοθεσίου που διαφέρει πολύ από εκείνα των προηγούμενων σεζόν. Με την FW35, όσο πίεζες, τόσο ταχύτερα πήγαινες. Όμως τώρα, πρέπει να διαχειρίζεσαι διάφορους παράγοντες. Αυτά τα μονοθέσια έχουν επίσης πολλή μεγαλύτερη ροπή, ήταν λοιπόν μεγάλη η καμπή εκμάθησης. Πρέπει να ομολογήσω πως δυσκολεύτηκα στην αρχή», σχολίασε η Wolff.

Διαβάστε περισσότερα για την Susie Wolff σε παλαιότερο αφιέρωμα του NewsAuto, πατώντας εδώ.