Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Έχει πλέον πρόβλημα… αυτοπεποίθησης ο Bottas

Ελλάδα 1:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έχει πλέον πρόβλημα… αυτοπεποίθησης ο Bottas

FORMULA 1

Έχει πλέον πρόβλημα… αυτοπεποίθησης ο Bottas

FORMULA 1

Την παραδοχή πως τα κακά του αποτελέσματα φέτος στην πίστα, έχουν αρχίσει να επηρεάζουν αρνητικά την αυτοπεποίθηση του, έκανε ο Valtteri Bottas.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ο Φινλανδός που πέρυσι πήρε μεταγραφή από τη Williams στη Mercedes, κλήθηκε να καλύψει το κενό του παγκόσμιου πρωταθλητή Nico Rosberg και να τεθεί σε άμεση σύγκριση με έναν εκ των σπουδαιότερων οδηγών της σύγχρονης εποχής της Formula 1, τον Lewis Hamilton.

O Bottas πήρε πέρυσι 3 νίκες, 4 pole και είχε άλλες 10 παρουσίες στο βάθρο, σε ένα αρκετά θετικό ξεκίνημα. Φέτος όμως, τα πράγματα εξελίσσονται διαφορετικά. Δεν έχει νίκη στο ενεργητικό του, μόνο έξι παρουσίες στο Top3. Και παρότι υπέγραψε επέκταση του συμβολαίου του με τη Mercedes για 1+1 σεζόν, είναι σαφές πως έχει… θέμα. Ειδικά σε σύγκριση με τον teammate του.

Advertisement
Advertisement

«Είναι δύσκολο να κερδίζεις τον Lewis. Πάντα θα είναι. Ειδικά τώρα που έχει ένα καλό σερί και διεκδικεί τον τίτλο – πράγμα που δεν ισχύει πια για μένα. Θέλω το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στο τέλος της σεζόν, νομίζω η τρίτη θέση είναι εφικτή κι αυτός είναι ο στόχος μου. Έχω κίνητρα και θα συνεχίσω να κυνηγάω θετικά αποτελέσματα. Όμως θέλω μερικά τέτοια τώρα. Έχει περάσει καιρός απ’ όταν είχα τα αποτελέσματα που ήθελα, έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από την τελευταία μου νίκη. Άρα για να τονώσω την αυτοπεποίθησή μου, χρειάζομαι καλύτερα αποτελέσματα», είπε ο Bottas στο motorsport.com.

Προς το παρόν είναι 110 πόντους πίσω από τον Hamilton μετά από 15 αγώνες και τέταρτος στη βαθμολογία πίσω και από τους δύο οδηγούς της Ferrari.