Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Έχει μέλλον στη Ferrari o Vettel;

Ελλάδα 9:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έχει μέλλον στη Ferrari o Vettel;

FORMULA 1

Έχει μέλλον στη Ferrari o Vettel;

FORMULA 1

Για ακόμα φορά ο Helmut Marko καταπιάνεται με τις εσωτερικές ισορροπίες της Scuderia Ferrari!

Advertisement
Advertisement

Ο ειδικός σύμβουλος της Red Bull σε θέματα Formula 1 (ουσιαστικά είναι το αφεντικό του αγωνιστικού προγράμματος της αυστριακής εταιρείας), μίλησε για όσα έγιναν στο Grand Prix Ρωσίας, το πώς αντιμετώπισε η ιταλική ομάδα τον Sebastian Vettel αλλά και τι κρύβει το μέλλον για τον τετράκις παγκόσμιο πρωταθλητή.

Θυμίζουμε πως ο Γερμανός εκκίνησε τρίτος αλλά μετά τη δεύτερη στροφή ήταν στην κορυφή της κατάταξης. Και έμεινε εκεί μέχρι τα pit stops, όταν και η ομάδα του ουσιαστικά άλλαξε θέσεις στους οδηγούς της, λίγο προτού ο Vettel προδοθεί από την MGU-K και εγκαταλείψει.

Advertisement
Advertisement

«Η Ferrari απέτυχε να κερδίσει τον αγώνα, παρότι είχε το ταχύτερο μονοθέσιο. Παρότι ο Sebastian ήταν ο ταχύτερος οδηγός, τον θυσίασαν. Για μένα, ο Vettel δεν έχει μέλλον στη Ferrari», είπε ο Αυστριακός στην Autobild.de.

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο Marko καταλήγει σε αυτό το συμπέρασμα. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη τις τελευταίες εβδομάδες, δύσκολα παραμένει σύμπτωση.

Και για τον συντάκτη αυτού του άρθρου, είναι απλά ένα ακόμα βήμα προς την επιστροφή του Vettel στην ομάδα που τον ανέδειξε και με την οποία κατέκτησαν την κορυφή. Όχι άμεσα αλλά σε κάποια στιγμή.