Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ecclestone: «Θύμα κι όχι ένοχος ο Vettel»!

Ελλάδα 9:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ecclestone: «Θύμα κι όχι ένοχος ο Vettel»!

FORMULA 1

Ecclestone: «Θύμα κι όχι ένοχος ο Vettel»!

FORMULA 1

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο πρώην κάτοχος των εμπορικών δικαιωμάτων της Formula 1, Bernie Ecclestone, όπου καταθέτει τη δική του άποψη σχετικά με το πως ο Lewis Hamilton επικράτησε του Sebastian Vettel στη μάχη του τίτλου.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Σύμφωνα με τον 88χρονο πλέον Βρετανό που ενίοτε κάνει την εμφάνισή του στο grid και παραμένει κοντά στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η «ήττα» του Γερμανού ήρθε ελέω της ομάδας του!

«Ο Lewis Hamilton ανακηρύχθηκε δίκαια παγκόσμιος πρωταθλητής για το 2018 αλλά για τον Vettel ήταν άδικο που έμεινε δεύτερος. Ο Lewis είχε μία εκπληκτική χρονιά αλλά και αμέριστη στήριξη από την ομάδα. Δεν μπορείς να πεις το ίδιο για τον Sebastian. Μετά το θάνατο του Sergio Marchionne, έλειπε ο ηγέτης από την εταιρεία και υπήρξε χάος στις δομές της. Απ’ έξω έχεις την αίσθηση πως η Ferrari έκανε περισσότερα για τον Kimi απ’ ότι για τον Sebastian. O Sebastian είναι το θύμα, όχι ο ένοχος. Αν είχε την ίδια υποστήριξη που έχει ο Kimi, θα ήταν πρωταθλητής. Μία ομάδα πρέπει να δυναμώνει τον ηγέτη της, όχι να τον αποδυναμώνει», είπε ο Ecclestone στη Bild.

Advertisement
Advertisement

Λόγια, που σίγουρα θα συζητηθούν…

hamilton-vettel-china17-640

Πάντως στο πέσιμο της καρό σημαίας για τη σεζόν του 2018, η διαφορά των Hamilton-Vettel ήταν στους 88 βαθμούς, στις νίκες ο Βρετανός επικρατούσε με 11 έναντι 5, ενώ στις pole positions είχε επίσης 11 έναντι επίσης 5.