Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ecclestone: Ούτε σεντ για την πεθερά!

Ελλάδα 19:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ecclestone: Ούτε σεντ για την πεθερά!

FORMULA 1

Ecclestone: Ούτε σεντ για την πεθερά!

FORMULA 1

Με αρκετές δόσεις χιούμορ απάντησε ο Bernie Ecclestone σε ερωτήσεις σχετικά με την πρόσφατη περιπέτεια που έζησε η οικογένειά του, καθώς η πεθερά του είχε απαχθεί στο Σάο Πάουλο της Βραζιλίας, με τους απαγωγείς να αξιώνουν 33 εκατομμύρια ευρώ για να την απελευθερώσουν!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

«Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν πως δεν θα έδινα ούτε σεντ για μία πεθερά. Αν και αυτή είναι η καλή πεθερά», είπε χαριτολογώντας στους Sunday Times ο ισχυρός άνδρας της Formula 1. Μάλιστα, τόνισε πως σε κανένα σημείο δεν σκέφτηκε να καταβάλει τα λύτρα.

Η Aparecida Schunck είδε δύο άντρες να εισβάλλουν στο σπίτι της στις 22 Ιουλίου και στη συνέχεια να απειλούν πως θα την επιστρέψουν σε… σακούλα σκουπιδιών αν ο 85χρονος δεν ικανοποιούσε τις απαιτήσεις τους. Όμως τίποτα από αυτά δεν συνέβη.

Advertisement
Advertisement

Η αστυνομία της Βραζιλίας απελευθέρωσε την πεθερά του Ecclestone και προχώρησε σε σειρά συλλήψεων, με τον πιλότο του Bernie να φέρεται ως ο εγκέφαλος της επιχείρησης.

Η σύζυγος του Βρετανού, Fabiana Flosi, μίλησε στη συγκεκριμένη εφημερίδα για το θρίλερ που έζησε με την απαγωγή της μητέρας της: «Άκουσα όσα είχε να μου πει η αστυνομία του Σάο Πάουλο και μιλώντας με φίλους, αντιλήφθηκα πως είχαν καλό ποσοστό επιτυχίας σε ανάλογες επιχειρήσεις απελευθέρωσης.  Έτσι αποφάσισα να τους εμπιστευτώ».

ecclestone_flosi-watch640

Advertisement

Η Fabiana τόνισε πως ούτε εκείνη ήταν διατεθειμένη να πληρώσει και… εύλογα, ο Ecclestone δήλωσε υπερήφανος για τον τρόπο με τον οποίο η κατά πολύ νεότερη σύζυγός του διαχειρίστηκε την κρίση.

«Είμαι πολύ περήφανος για τη Fabiana. Συνεργαζόταν με την αστυνομία μέχρι τις 4 κάθε πρωί. Ήταν εξαιρετική», είπε ο Bernie. Και… οικονομική θα προσθέσουμε εμείς!

Advertisement