Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ecclestone: Μ’ απογοήτευσε ο Vettel!

Ελλάδα 7:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ecclestone: Μ’ απογοήτευσε ο Vettel!

FORMULA 1

Ecclestone: Μ’ απογοήτευσε ο Vettel!

FORMULA 1

Ο 84χρονος διευθύνων σύμβουλος της Formula 1, Bernie Ecclestone, μιλώντας στην ετήσια ανασκόπηση που δημιούργησε η FOM ήταν καυστικός μιλώντας για τον Sebastian Vettel και όχι μόνο…

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Ο Βρετανός επικεφαλής του σπορ έχει αφήσει εποχή με τον τρόπο που μιλάει επί παντός επιστητού. Αυτή τη φορά είπε τα πράγματα έξω από τα δόντια για τη φετινή χρονιά στην ετήσια ανασκόπηση της F1. Ο Ecclestone στο παρελθόν έχει δηλώσει ένθερμος οπαδός του Vettel: «Είμαι φανατικός του Sebastian αλλά έχω απογοητευτεί από την προσέγγισή του θεωρώ πως άλλαξε. Συμπεριφέρεται σαν ηττοπαθής ενώ δεν είναι, δεν έχει τέτοια προσωπικότητα. Είναι ανταγωνιστικός δε θέλει να χάνει ούτε στο τάβλι, αν και δυστυχώς γι’ αυτόν όποτε παίζουμε χάνει».

Ο Ecclestone αναφέρθηκε επίσης στη Ferrari: «Φέτος κάπου το έχασαν ήταν απογοητευτικοί. Ο Fernando σε κάποια στιγμή ακολούθησε τον ίδιο δρόμο με το Sebastian και αυτός με απογοήτευσε».

Advertisement
Advertisement

O Ecclestone για το 2015 ανακοίνωσε πρόγραμμα 21 αγώνων με νέες προσθήκες την Κορέα και το Μεξικό μένει να δούμε αν τελικά θα πραγματοποιηθούν όλοι. Για να δείτε όλο το πρόγραμμα F1 του 2015 πατήστε εδώ.

Όσον αφορά στην απόλυτη κυριαρχία της Mercedes ο Ecclestone παραδέχτηκε πως η φετινή χρονιά θα μπορούσε να είναι καταστροφική για την τηλεθέαση αν η γερμανική εταιρεία δεν άφηνε τους οδηγούς της να μονομαχήσουν για τον τίτλο: «Αν δεν ήμασταν τυχεροί με την κόντρα Nico-Lewis και είχε κυριαρχήσει από νωρίς ένας εκ των δυο θα μπορούσε η σεζόν να έχει τελειώσει από το Σίλβερστον. Πίστευα πως Ferrari, Red Bull ή κάποια άλλη ομάδα θα μπορέσει να μειώσει τη διαφορά και να πάρει κάποιους βαθμούς στο τέλος. Είμαστε εξαιρετικά τυχεροί με ότι έγινε ευτυχώς που η Mercedes τους άφησε να κοντραριστούν. Αν όχι θα είχαμε ένα πραγματικά άθλιο πρωτάθλημα».