Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Απογοήτευσε τον Ecclestone o Alonso

Ελλάδα 2:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απογοήτευσε τον Ecclestone o Alonso

FORMULA 1

Απογοήτευσε τον Ecclestone o Alonso

FORMULA 1

Ο αειθαλής Μπέρνι Έκλεστον ξέρει καλά να ανάβει φωτιές με τις δηλώσεις του. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αναφερόμενος στον Φερνάντο Αλόνσο και την εκτίμηση που κάνει ο 83χρονος για τη φετινή παρουσία του δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή και οδηγού της Ferrari.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

«Είμαι λίγο απογοητευμένος από τον Φερνάντο γιατί είμαι ένθερμος υποστηρικτής του, όπως και της Ferrari. Νομίζω πως τα παράτησε σε κάποιο σημείο, πράγμα που αποδεικνύει πως αναζητούσε άλλη ομάδα. Δεν ξέρω αν η Ferrari δεν είναι ανταγωνιστική εξαιτίας του ή εξαιτίας των ανθρώπων που διοικούν και δεν μπορούν να κάνουν τη δουλειά. Σίγουρα αξίζει ένα μονοθέσιο που να μπορεί να κερδίζει αγώνες. Αν αυτό μπορεί να του το παρέχει ή όχι η Ferrari, δεν το ξέρω», έγραψε ο Έκλεστον στον πρόλογο της επίσημης ανασκόπησης της σεζόν της Formula 1.

Βέβαια ο κάτοχος των εμπορικών δικαιωμάτων της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, μας έχει συνηθίσει σε ανάλογα, καυστικά σχόλια, αφού ξέρει πολύ καλά να παίζει το παιχνίδι των εντυπώσεων.

Advertisement
Advertisement

Όσο για τον Αλόνσο, ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν στη δεύτερη θέση της τελικής βαθμολογίας, με 242 πόντους έναντι 397 του πρωταθλητή Σεμπάστιαν Φέτελ. Πανηγύρισε δύο νίκες, σε Κίνα και Ισπανία.

Ωστόσο, οι σχέσεις του με τη Ferrari πέρασαν από… μύρια κύματα μέσα στη σεζόν, με τελευταίο επεισόδιο του σίριαλ, τη δημόσια απαγόρευση από τον πρόεδρο της Σκουντερία, Λούκα ντι Μοντετσέμολο, να γράφει για την ιταλική ομάδα στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.