Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Διπλό επεισόδιο για το F1 Vlog

Ελλάδα 15:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλό επεισόδιο για το F1 Vlog

FORMULA 1

Διπλό επεισόδιο για το F1 Vlog

FORMULA 1

Κάντε διάλειμμα στο πακετάρισμα για τις καλοκαιρινές σας διακοπές, για ένα σπέσιαλ διπλό επεισόδιο του F1 Vlog! Η βροχή έφερε τα πάνω κάτω στο Grand Prix Γερμανίας, ενώ στην Ουγγαρία ήρθε την ώρα των κατατακτήριων για να αλλάξει τις ισορροπίες ενόψει του αγώνα.

Advertisement
Advertisement

Όσα συνέβησαν στο Hockenheim και Hungaroring αναλύονται από τον Πάνο Σεϊτανίδη (a.k.a. @SeitanF1), πάντα με γερές δόσεις χιούμορ, στο πλαίσιο του F1 Vlog που παρουσιάζει για τρίτη σεζόν όλες τις αθέατες πλευρές της κορωνίδας του μηχανοκινήτου αθλητισμού.

Δείτε όσα δεν έδειξε η τηλεόραση, με κρυφές καμέρες στα μονοθέσια της Ferrari, ανάλυση στρατηγικών και… λαθών και τον υπεύθυνο στρατηγικής της εκπομπής Βρασίδα Προσπερασόπουλο να εξηγεί τι ισχύει σχετικά με τις team orders.

Όσο για τον ανεξάρτητο αγωνοδίκη, Χάρη Τρακάρη, αποτελεί το βασικό πρωταγωνιστή αυτού του διπλού επεισοδίου. Με ιστορίες από την εποχή που έδινε για δίπλωμα στο πλαίσιο ανάλυσης της ποινής που δεν πήρε στο Hockenheimring o Lewis Hamilton, μέχρι το πόνημά του στην παραλία ώσπου να περάσει το ΚΤΕΛ.

Advertisement
Advertisement

Κερασάκι στην τούρτα ο καλοκαιρινός διαγωνισμός του F1 Vlog! Μάθετε πως θα μπείτε στην κλήρωση για να διεκδικήσετε ένα σετ official καπέλο και μπλουζάκι της Red Bull Racing!