Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Δεν βαριέται ο Vettel

Ελλάδα 10:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δεν βαριέται ο Vettel

FORMULA 1

Δεν βαριέται ο Vettel

FORMULA 1

Ο Γερμανός πρωταθλητής συνεχίζει με τέρμα γκάζι παρότι φέτος έχει κυριαρχήσει απόλυτα. Χτες πέτυχε την όγδοη συνεχής του νίκη στο Ώστιν του Τέξας, την 12η συνολικά φέτος και οδεύει ολοταχώς προς νέο ρεκόρ στο Ιντερλάγος της Βραζιλίας την ερχόμενη Κυριακή εκεί όπου θα πέσει η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Χτες ο Φέτελ ακούστηκε στο team radio λίγες στιγμές αφότου πήρε στην καρό σημαία να κάνει λόγο για «μοναδικές στιγμές που δε θα κρατήσουν για πάντα οπότε είναι καλό να τις απολαύσουμε τώρα που τις ζούμε».

Μετέπειτα αντιδρώντας στις ερωτήσεις των ανθρώπων του Τύπου τόνισε: «Ποτέ δε βαριέμαι στον αγώνα, έχω τόσα να κάνω. Συνήθως δεν συνειδητοποιείς τι έχεις πετύχει, πριν την επόμενη ημέρα. Νιώθεις υπέροχα, έχεις ένα χαμόγελο κολλημένο στο πρόσωπό σου. Η νίκη είναι αποτέλεσμα ομαδική δουλειάς. Όλοι συνεχίζουν να πιέζουν στο όριο! Σήμερα το πρωί οι μηχανικοί μας δούλευαν εντατικά καθώς είχαμε κάποια ανησυχία για την αξιοπιστία του μονοθεσίου. Δούλευαν λοιπόν πυρετωδώς, προσπαθώντας να διορθώσουν το πρόβλημα. Η δουλειά τους απέδωσε καρπούς, το μονοθέσιο λειτούργησε τέλεια, τους χρωστάω λοιπόν ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Advertisement
Advertisement

Ο 26χρονος δείχνει να συνειδητοποιεί ότι τέτοια σερί δε γίνονται κάθε μέρα: «Σαν αθλητής ξέρω πόσο γρήγορα μπορεί να τελειώσουν αυτές οι μέρες νίκης. Στην πραγματικότητα μπορεί να συμβεί από τη μια μέρα στην άλλη. Είναι φανταστικό αυτό το ταξίδι να κερδίζω κάθε Σαββατοκύριακο. Αυτό δεν κρατάει για πολύ οπότε θέλω να ζήσω τη στιγμή. Ένας αγώνας δεν είναι ποτέ εύκολος. Στην εκκίνηση δεν είχα την πρόσφυση που περίμενα ο Γκροζάν εκκίνησε καλύτερα. Το μονοθέσιο ήταν νευρικό με τη μέση γόμα είχα πολύ υπερστροφή ειδικά στο πρώτο κομμάτι της πίστας.