Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Δεν πάει πουθενά ο Newey

Ελλάδα 1:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν πάει πουθενά ο Newey

FORMULA 1

Δεν πάει πουθενά ο Newey

FORMULA 1

Μπορεί η Ferrari να φέρεται για μία ακόμα φορά να επιδιώκει να τον πάρει στο Μαρανέλο αλλά ο Adrian Newey δεν σκοπεύει να αφήσει το Μίλτον-Κέινς και τη Red Bull Racing. Τουλάχιστον όχι σύμφωνα με τα λεγόμενα του επικεφαλής της αυστριακής ομάδας, Christian Horner.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

«Είναι σενάριο που εμφανίζεται κάθε χρόνο. Για να απαντήσω όμως σε αυτά τα σενάρια για το μέλλον του Adrian, μου ξεκαθάρισε σε πρόσφατη συζήτησή μας πως νιώθει για αυτή την ομάδα. Έχει πατρικά αισθήματα καθώς έχει μεγάλο βαθμό εμπλοκής σε αυτή και την επιτυχία της. Απολαμβάνει το εργασιακό του περιβάλλον», ξεκαθάρισε ο Horner μιλώντας στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Sky Sports.

Οι επιτυχίες του με τη Williams, τη McLaren αλλά και την περασμένη τετραετία με τη Red Bull Racing, έχουν χρίσει τον Newey ως τον κορυφαίο αεροδυναμιστή στη σύγχρονη Formula 1. Και το σενάριο μεταγραφής του στη Ferrari, πράγματι ακούγεται εδώ και χρόνια αν και μέχρι σήμερα, δεν έχει πειστεί να ντυθεί στα κόκκινα.

Advertisement
Advertisement

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως ο 40χρονος Horner, αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση που αφορούσε τη διάρκεια του υπάρχοντος συμβολαίου του Βρετανού τεχνικού με την RBR.