Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Δεν έχει προτίμηση ο Vettel

Ελλάδα 15:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν έχει προτίμηση ο Vettel

FORMULA 1

Δεν έχει προτίμηση ο Vettel

FORMULA 1

O επικεφαλής της Red Bull Racing, Κρίστιαν Χόρνερ, δήλωσε πως ο Σεμπάστιαν Φέτελ δεν επηρεάζει την απόφαση σχετικά με το όνομα του teammate του για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Το ερώτημα όμως είναι: να τον πιστέψουμε; ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Στο τέλος της σεζόν που διανύουμε αποχωρεί από την ενεργό δράση ο έτερος οδηγός των ταύρων, ο Μαρκ Ουέμπερ, που πλέον θα αγωνίζεται σε αγώνες αντοχής όπως ο 24ωρος του Μαν, με τη Porsche. Για τη θέση του βασικοί υποψήφιοι είναι ο Ντάνιελ Ρικιάρντο της “αδερφής” Scuderia Toro Rosso και ο Κίμι Ράικονεν της Lotus.

Και αν ο Αυστραλός φαντάζει μία βολική επιλογή για τον Φέτελ, τουλάχιστον σε σχέση με τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή και ιδιαιτέρως δημοφιλή Φινλανδό, ο Χόρνερ επιμένει πως η απόφαση είναι της ομάδας.

“Για να είμαι ειλικρινής, δεν τον ενδιαφέρει. Δεν νομίζω πως προβληματίζεται με τη σύγκριση έναντι οποιουδήποτε οδηγού και δεν έχει εκφράσει καν κάποια προτίμηση για έναν εκ των δύο. Ξέρει τον Κίμι, ξέρει και τον Ντάνιελ. Αμφότεροι είναι πολύ γρήγοροι οδηγοί και θα αποτελέσουν πρόκληση για τον Σεμπάστιαν αλλά δεν έχει προσπαθήσει να επηρεάσει την ομάδα στην επιλογή του. Άλλωστε και οι δύο οδηγοί μας, έχουν πάντα τις ίδιες δυνατότητες. Είναι η απόδοσή τους στην πίστα είναι που καθορίζει ποιος έχει προβάδισμα και αυτός είναι ο οδηγός που έχει τους περισσότερους βαθμούς”, είπε ο Βρετανός στο Press Association.

Advertisement
Advertisement

Η απόφαση της Red Bull αναμένεται να παρθεί μέσα στον Αύγουστο και οι ανακοινώσεις εκτιμάται πως θα έχουν γίνει μέχρι το ιταλικό Grand Prix.