Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Briatore: Έκανε λάθος ο Webber

Ελλάδα 11:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Briatore: Έκανε λάθος ο Webber

FORMULA 1

Briatore: Έκανε λάθος ο Webber

FORMULA 1

Την άποψη του για την επιλογή του Μαρκ Ουέμπερ να αφήσει τη Formula 1 στο τέλος της σεζόν που διανύουμε και να μεταπηδήσει στους αγώνες αντοχής (WEC) εξέφρασε ο Φλάβιο Μπριατόρε. Άποψη βαρύνουσας σημασίας, δεδομένου ότι είναι ο… μάνατζέρ του! ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

“Επί της ουσίας είχε ήδη εγκαταλείψει την F1 από το τέλος της προηγούμενης σεζόν. Είναι δική του απόφαση, αν και κατά τη δική μου άποψη είναι λανθασμένη. Διότι είναι ακόμα γρήγορος και το απέδειξε τη περασμένη Κυριακή. Μπορεί ακόμα να τερματίζει τρίτος, τέταρτος, πέμπτος και να κόβει έτσι βαθμούς από τους αντιπάλους. Δεν βλέπω άλλωστε ενδιαφέρουσες επιλογές στη νέα γενιά οδηγών. Δεν υπάρχει διαθέσιμος νέος (Lewis) Hamilton, νέος (Fernando) Alonso, νέος (Sebastian) Vettel ή νέος (Kimi) Raikkonen. Αν αποφάσιζε να μείνει για μία ακόμα σεζόν, η θέση θα ήταν δική του”, είπε ο δαιμόνιος Ιταλός στην εφημερίδα Gazzetta dello Sport.

Ο Αυστραλός που γίνεται 37 ετών στις 26 του μήνα, έχει συμμετάσχει σε 208 Grand Prix της Formula 1, κατακτώντας 9 νίκες, 11 Pole positions, έχοντας 37 παρουσίες στο βάθρο και 17 ταχύτερους γύρους στο ενεργητικό του.

Φέτος είναι στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας μετά τα πρώτα δέκα Grand Prix, έχοντας 105 βαθμούς.

Advertisement
Advertisement