Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Μπορεί να γυρίσει στη Ferrari o Alonso;

Ελλάδα 22:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μπορεί να γυρίσει στη Ferrari o Alonso;

FORMULA 1

Μπορεί να γυρίσει στη Ferrari o Alonso;

FORMULA 1

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ονειρεύονταν την επιστροφή του Fernando Alonso στη Ferrari. Και παρότι ο Ισπανός θα είναι απών από τον μαγικό κόσμο της Formula 1 το 2019, ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά τι θα γίνει το 2020.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Παρότι ο συντάκτης αυτού του άρθρου δίνει λιγότερο από 0.1% πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο, ο πρώην επικεφαλής της Scuderia Ferrari, Stefano Domenicali, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να δούμε ξανά στα κόκκινα τον δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή!

«Φυσικά θα ήταν μία σπουδαία ιστορία αλλά είναι κάτι που δεν θα πρέπει να γίνει χωρίς να το θέλουν όλες οι πλευρές εξίσου. Αν στο μέλλον πάρει αυτή την απόφαση, γιατί όχι; Φυσικά εξαρτάται από το αν θα επιστρέψει στη Formula 1 o Fernando κι από τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους που καλούνται να πάρουν μία τέτοια απόφαση», είπε ο Domenicali στην Auto Bild.

Advertisement
Advertisement

Φυσικά οι… «εμπλεκόμενοι» είναι πολλοί. Κι ακόμα κι αν βγάζαμε από την εξίσωση τον Sebastian Vettel που δύσκολα θα αποδεχόταν κάτι τέτοιο, υπάρχει και η «αίσθηση» πως η συνεργασία με τον Alonso την περίοδο 2010-2014 που οδηγούσε για λογαριασμό της Scuderia, δεν ήταν εύκολη.

alonso-aus14-lead-hulk640

Ο Domenicali, που αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως βρίσκεται πια σε αντίπαλο στρατόπεδο όντας CEO της Lamborghini, ρίχνει φως σε αυτή την ιδιαίτερη προσωπικότητα που ακούει στο όνομα Fernando Alonso.

Advertisement

«Για να είμαι ειλικρινής, όταν συνεργάζεται με τέτοιου είδους προσωπικότητες, οδηγούς με τόσο ταλέντο, δεν μπορείς να πεις αν κάποιος είναι εύκολος ή δύσκολος. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως ο Alonso ήταν ένας πολύ καλός οδηγός, με κίνητρα και επιθυμία να πετύχει πολλά. Πέραν αυτού, για να είμαι ειλικρινής, το να χαρακτηρίζεται αμφιλεγόμενος είναι εντελώς λάθος», τόνισε ο Ιταλός.

dome-alonso-mal12-hug640

Advertisement

Προς το παρόν, για λογαριασμό της Ferrari θα οδηγούν οι Sebastian Vettel και Charles Leclerc ενώ ο Alonso, παρότι απών από τη Formula 1 την επόμενη σεζόν, διατηρεί τους δεσμούς με τη McLaren.