Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Περισσότερα GP με διπλή βαθμολόγηση θέλει ο Bernie

Ελλάδα 8:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Περισσότερα GP με διπλή βαθμολόγηση θέλει ο Bernie

FORMULA 1

Περισσότερα GP με διπλή βαθμολόγηση θέλει ο Bernie

FORMULA 1

Σαν να μην έφτανε η ιδέα να απονέμονται διπλοί βαθμοί στο τελευταίο Grand Prix της σεζόν που θα ισχύει από το 2014, ο Bernie Ecclestone θέλει να το πάει ακόμα παραπέρα! Ο Βρετανός θέλει να έχουμε διπλούς βαθμούς στους 3 τελευταίους αγώνες!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Η παραπάνω αλλαγή αποφασίστηκε στη πρόσφατη συνεδρίαση του Γκρουπ Στρατηγικής και της Κομισιόν της F1, καθώς υπήρχε ελευθέρας από τη Παγκόσμια Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού να προβούν σε αποφάσεις που θα αυξήσουν το ενδιαφέρον και που θα αποτελέσουν άμεσα κανονισμό του σπορ. Όπως κι έγινε. Όμως ο κάτοχος των εμπορικών δικαιωμάτων της Formula 1, έχει μία δική του πρόταση…

«Προσωπικά, θα ήθελα να έχουμε διπλούς βαθμούς και στους τρεις τελευταίους αγώνες. Πάντως ο κανονισμός για τους διπλούς βαθμούς στο τελευταίο Grand Prix, μπορεί ακόμα να ακυρωθεί στην επόμενη συνάντηση του Γκρουπ Στρατηγικής της F1, τον Ιανουάριο. Θεωρώ πως ή θα πρέπει να ισχύει για τους τρεις τελευταίους αγώνες ή καθόλου. Η πρώτη επιλογή θα εξασφάλιζε πως το πρωτάθλημα θα διατηρούσε το ενδιαφέρον του μέχρι τέλους για όλους: τον κόσμο αλλά και τα ΜΜΕ», είπε ο Ecclestone στην εφημερίδα Daily Telegraph.

Advertisement
Advertisement

Ανάμεσα σε αυτούς που έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκεια τους για τη θέσπιση της διπλής βαθμολόγησης στον τελευταίο αγώνα, είναι και ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Sebastian Vettel. Διαβάστε τις σχετικές δηλώσεις του εδώ.