Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Απών και στα Grand Prix του Μπαχρέιν ο Binotto

Ελλάδα 7:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απών και στα Grand Prix του Μπαχρέιν ο Binotto

FORMULA 1

Απών και στα Grand Prix του Μπαχρέιν ο Binotto

FORMULA 1

Χωρίς τον επικεφαλής της θα παραταχθεί η Scuderia Ferrari στα δύο Grand Prix που θα λάβουν χώρα στην πίστα του Σακχίρ.

Advertisement
Advertisement

Ο Mattia Binotto δεν ταξίδεψε στην Τουρκία για τον δέκατο-τέταρτο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος και αυτό αποδείχθηκε πως δεν επηρέασε αρνητικά τη λειτουργία της ομάδας. Μάλιστα οι Ιταλοί είχαν το καλύτερό τους απόγευμα μέσα στο 2020, με τους Sebastian Vettel και Charles Leclerc να κατακτούν την τρίτη και την τέταρτη θέση αντίστοιχα.

Μάλιστα ο Γερμανός τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής είπε αστειευόμενος: «Μήπως να αφήνουμε πιο συχνά τον Mattia πίσω;». Η… «επιθυμία» του θα γίνει διαταγή αφού ο Ιταλός τεχνικός δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα στο Μπαχρέιν.

vettel-turkey20-a1000x600

Advertisement
Advertisement

Η απουσία του από τον αγώνα της Κωνσταντινούπολης, συνοδεύτηκε από τη δήλωσή του πως η προσοχή της ομάδας έχει πλέον στραφεί στο 2021.

«Στους τελευταίους αγώνες, το μονοθέσιό μας αποδείχθηκε πιο ανταγωνιστικό απ’ ότι στο ξεκίνημα της σεζόν. Αυτό αποδεικνύει πως βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο σε ότι αφορά στην εξέλιξή του. Εστιάζουμε στο 2021 και αυτά είναι ενθαρρυντικά σημάδια. Αν λυπάμαι που θα απουσιάζω από την πίστα; Όχι γιατί σε αυτή τη δύσκολη περίοδο είναι καλύτερα να είμαι στη βάση μας», είπε μεταξύ άλλων ο Binotto.

Μένει να αποδειχθεί αν το αποτέλεσμα της Τουρκίας ήταν μία συγκυρία ή αν ο Ιταλός αποτελεί… μαύρη γάτα. Θυμίζουμε πως την προσεχή Κυριακή 29/11 έχουμε στο Σακχίρ τον δέκατο-πέμπτο αγώνα της σεζόν, με την επόμενη μάχη, μία εβδομάδα μετά, στην ίδια πίστα – αν και σε διαφορετική χάραξη αγωνιστικής διαδρομής.

Advertisement

sakhirthursday9-601843-1000x600

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

F1 Vlog για το… μπακλαβά Grand Prix (vid)

King Lewis: Η αποκλειστική συνέντευξη του Hamilton στο NewsAuto

O No1 μηχανικός του Hamilton μιλάει αποκλειστικά στο NewsAuto

Advertisement