Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Αναβάθμιση 50 ίππων για τη Honda

Ελλάδα 23:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αναβάθμιση 50 ίππων για τη Honda

FORMULA 1

Αναβάθμιση 50 ίππων για τη Honda

FORMULA 1

Μετά από εννέα πολύ δύσκολους πρώτους αγώνες στην αναβίωση της ιστορικής τους συνεργασίας, McLaren και Honda είδαν για πρώτη φορά και τα δύο μονοθέσιά τους να τερματίζουν στην Ουγγαρία εντός βαθμών.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Παράλληλα, η πέμπτη θέση του Fernando Alonso ήταν η καλύτερη φετινή για τη βρετανική ομάδα και έφερε επιτέλους τα πρώτα δειλά χαμόγελα. Θα είναι όμως αυτή μονάχα η αρχή;

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Honda, Yasuhisa Arai, ανακοίνωσε στο περιθώριο του αγώνα της Βουδαπέστης πως μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα θα δούμε το πρώτο μεγάλο βήμα αναβάθμισης από πλευράς της εταιρείας του.

Advertisement
Advertisement

Η ισπανική εφημερίδα Marca έβαλε και έναν αριθμό δίπλα σε αυτή την υπόσχεση ενόψει του Grand Prix του Βελγίου που θα διεξαχθεί στις 23 Αυγούστου στην πίστα του Σπα. Συγκεκριμένα για περίπου 50 άλογα.

Σταθερά... υπό πίεση ο Arai και η Honda

Σταθερά… υπό πίεση ο Arai και η Honda

Αυτό που δεν έγινε γνωστό, είναι πόσα από τα διαθέσιμα token θα ξοδέψει η Honda. Είναι όμως εύλογη η θυσία αν αναλογιστεί κανείς την πίεση που ασκείται πλέον από πλευράς McLaren και που αποτυπώνεται στα λόγια του αγωνιστικού της διευθυντή, Eric Boullier.

Υστερούμε ακόμα των μονάδων ισχύος της Mercedes κατά περίπου 120 ίππους. Χρειαζόμαστε λοιπόν δουλειά ακόμα σε αυτό τον τομέα. Ελπίζω η Honda να έχει έτοιμο το πλάνο για να καλύψει αυτό το έδαφος. Ξέρουμε πως χρόνος δεν υπάρχει, μπορείς όμως να αυξήσεις τους πόρους σου. Όταν η Mercedes εργάζεται σήμερα με δυναμικό 450 ανθρώπων, η Honda χρειάζεται 700 για να μπορέσει χάρη στις προσπάθειές τους να καλύψει το χαμένο έδαφος“, είπε ο Boullier στο ιαπωνικό NHK.